Logo texelsecourant.nl
De veiling in Question Plaza.
De veiling in Question Plaza. (Foto's: Jeroen van Hattum)

Veiling Support Rob groot succes

De veiling voor Support Rob die zaterdagavond in Question Plaza in Den Burg werd gehouden, is een groot succes geworden.

De veiling leverde volgens eerste berekeningen rond de €36.000,- op. Er gingen in totaal 174 kavels onder de hamer, waarvan de opbrengst allemaal voor Rob was.

Klapstuk van de veiling was een uniek etentje bij Henk Jan Klok voor 18 personen dat voor liefst €2050,- werd geveild. Het was de laatste kavel op de lijst.


Twee kaarten voor Jochem Myjer (plus een ontmoeting) leverden €1600,- op.  Twee kaarten voor een backstage-arrangement bij Live on the Beach in Den Haag (inclusief slapen in het Kurhaus) brachten €1200,- in het laatje en 200 slippies van de TX19 (thuis gebakken) brachten €800,- op.

Een halve minuut gratis winkelen bij Mantje was goed voor €600,- evenals een complete barbecue voor twintig personen van Kees 'Vlees' en een tattoo-sessie van een dag bij 'Bring it on'.

De veiling was in handen van Marco van Sambeek die de avond vlot aan elkaar praatte en - ondanks het hoge aantal kavels - de vaart en de sfeer er de hele avond in wist te houden.

De veiling begon tegen acht uur en duurde tot half één in de nacht. De Question was goed gevuld met bezoekers.


Jeroen van Hattum
Journalist Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De verkoop van plastic flesjes - zoals burgemeester Uitdehaag bepleit - moet verboden worden:Reageren!