Logo texelsecourant.nl
v.l.n.r. Alie Schouten, Louis van der Vis, Rob Dapper
v.l.n.r. Alie Schouten, Louis van der Vis, Rob Dapper (Foto: )

Louis van der Vis, grote winnaar van jeu de boules competities 2018

De dinsdag- en zaterdag competitie 2018 bij Jeu de Boulesclub Den Burg zijn beide gewonnen door Louis van der Vis.

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering op zaterdag 19 januari stonden voor beide competities dezelfde winnaars op het podium. Louis van der Vis ging met de hoofdprijs naar huis. Op de tweede plaats in beide competities eindigde Rob Dapper en werd Alie Schouten derde.

De opkomst was hoog tijdens de jaarlijkse ledenvergadering bij de club en het clubgebouw was behoorlijk vol. Af en toe was het een gekakel van jewelste, op sommige momenten was het muisstil. Voorstellen werden afgekeurd, anderen werden aangenomen. Er moest een paar keer worden gestemd, soms bij handopsteken, maar ook een paar maal schriftelijk.

Ons bestuur werd door onze leden unaniem herkozen: Diana Kardijk: voorzitter, Peter Dernison: penningmeester, Rob Dapper: secretaris en wedstrijdadministratie en Fer Gieles blijft onze archivaris en bestuurslid. Henk Martens heeft om gezondheids redenen ons bestuur verlaten. Peter Vooijs volgt hem op als bestuurslid. Henk Martens was ook baancommissaris bij onze club. Die functie wordt overgenomen door Rob Blok.


Wij verheugen ons op het nieuwe jaar, de agenda staat weer vol met allerlei toernooien. In maart start de competitie 2019. Bij ons een keer een balletje gooien? Dat kan tot eind februari op dinsdag-, donderdag- en zaterdagmiddag vanaf 13.45 uur. Na 1 maart alleen op donderdagmiddag. Voor informatie: www.jeudeboulesclubdenburg.nl of bel 0610794650.

Jeu de Boulesclub Den Burg
De Jeu de Boules Club Den Burg is opgericht op 2 februari 1993.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De verkoop van plastic flesjes - zoals burgemeester Uitdehaag bepleit - moet verboden worden:Reageren!