Petra Witte,
Petra Witte, Foto: Job Schepers

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Snel terecht bij Mooi bij Peet

Gezondheid

Een moedervlek of bultjes in je gezicht of ergens anders op je lichaam. Een ander valt het misschien niet op, maar zelf wil je er het liefst zo snel mogelijk vanaf. Petra Witte van Mooi bij Peet aan Wilhelminalaan 25 biedt de oplossing. "Het is geen grote ingreep, het duurt gemiddeld zo'n twintig minuten, afhankelijk van hoeveel plekjes het zijn natuurlijk", vertelt Petra.

"Het is net wat de klant - men of vrouw - wil. Soms heb ik eerst een intake. Als de persoon er dan nog eerst over na wil denken kan dat. Als ze echt zeker zijn, zorg ik dat er tijd is ingeruimd om direct de behandeling te doen. Als de persoon jeuk heeft aan de plekjes of het er vreemd uitziet, verwijs ik uiteraard door naar de huisarts of dermatoloog. Dat zijn zaken waar je geen risico mee moet nemen. Daarnaast heb ik een contract met een patholoog. Als mensen het hoe dan ook willen laten onderzoeken, heb ik die mogelijkheid."

De ingreep duurt als gezegd niet lang en is niet hevig. "Ik snij het na plaatselijke verdoving weg. Je houdt dus een klein litteken, maar dat vervaagt ook weer. Bovendien werk ik zoveel mogelijk met de huidlijn mee. Wel moeten na twee weken de hechtingen er weer uit, maar dat zijn maar kleine hechtingen hoor", legt Petra uit. Voor cosmetische ingrepen als deze heeft een huisarts doorgaans geen tijd, bovendien worden ze niet vergoed door de verzekering. "Ik ben dus niet duurder dan wanneer een huisarts het zou doen, doordat ik mijn eigen ruimte heb kan ik bovendien snel schakelen. Mensen kunnen snel bij mij terecht."

Naast het verwijderen van bultjes of moedervlekken zijn er tal van behandelingen waarvoor men bij Petra terecht kan. Zo is Petra ook specialist als het gaat om diverse huidbehandelingen voor mannen en vrouwen zoals botox en fillers en behandelingen voor het tegengaan van overmatig zweten. Met fillers kunnen onder meer tekenen van het ouder worden rond de mond(hoeken) worden tegengegaan, botox wordt het ingezet bij het wegwerken van voorhoofdrimpels, frons en kraaienpootjes. Dit geeft niet alleen een fris uiterlijk, het gaat ook hoofdpijn en spanningsklachten tegen.

Meer over Mooi bij Peet is te vinden op mooibijpeet.nl. Tel: 06-19962575, mooibijpeet@gmail.com

Bouwplannen vallen sinds 1 januari onder de Omgevingswet.
Wat kun je zelf vooraf regelen? Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Bij TESO Werken als werkvoorbereider/inkoper? 7 uur geleden 1
Zondagmiddag is Madama Butterfly te zien tijdens de Royal Opera House voorstelling.
Back to Black & Butterfly in Bios Algemeen 12 uur geleden
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 18 apr, 18:00 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 18 apr, 16:10
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 18 apr, 15:00 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 18 apr, 12:35
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 18 apr, 11:00 1