Logo texelsecourant.nl
Rob Daalder bij de marathonuitzending van Sil van Heerwaarden en Aron Zeeman.
Rob Daalder bij de marathonuitzending van Sil van Heerwaarden en Aron Zeeman. (Foto: Gerrit Verhoeven)

Fysieke veiling Support Rob

Online kan men nog tot morgenavond bieden, maar zaterdagavond is het dan zover: In Question Plaza in Den Burg wordt de fysieke veiling ten bate van de stichting Support Rob gehouden. De deuren openen om 18:30 uur, de veiling begint een uur later.

Er zullen ruim 170 kavels worden geveild, met de meest uiteenlopende zaken. Van een schilderij van de Vismarkt tot aan een ritje in een Ferrari. Nog een aantal opvallende kavels: entreekaartje voor Jochem Myjer, gesigneerde shirts van onder andere Peter Sagan, Denise Betsema, Ajax en AZ en diverse bijzondere diners. Er zit voor ieder wat wils tussen.

De online veiling is nog geopend tot vrijdagavond. Daarna zal het hoogste online bod, als startbedrag gelden voor de veiling zaterdag in de Question. Er zijn twee deurprijzen: €250,- en een galadiner voor twee personen.

Heel Texel knipt

Ook zaterdag is Heel Texel knipt. De kapsters knippen gezamenlijk voor het goede doel. De deelnemende kapsalons zijn: Barbers, Bjoeties, Esther Haarstudio, Hairstyling Talou, Qnipp kapsalon, Mariël Haarstyliste, De Haarzaak, Kapsalon Mooi by Maris, Kapsalon Corinne, Kapsalon Isabelle, Anja Zijm en De Kapper.

Een overzicht van andere acties die gehouden worden om geld in te zamelen voor de behandeling van Rob Daalder zijn te vinden op:

www.supportrob.nl/inzameling.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De verkoop van plastic flesjes - zoals burgemeester Uitdehaag bepleit - moet verboden worden:Reageren!