Logo texelsecourant.nl
Foto:

Samenwerking Plus en Van het Wad

Plus Hooijschuur en visrestaurant Van het Wad uit De Cocksdorp hebben de koppen bij elkaar gestoken en een kerstdiner pakket ontwikkeld. Erwin Goënga en Bas Vogel hebben een pakket samengesteld dat bestemd is voor twee personen en bestaat uit een drie-gangen diner dat kant en klaar is.

Het diner wordt bereid door Bas Vogel en de verkoop is in handen van Plus Hooijschuur. De pakketten kunnen ook geleverd worden, waardoor ze ideaal zijn voor de toerist die met de kerst in een huisje zit. "Het concept is nieuw voor Texel. De twee ondernemers zijn deze samenwerking aangegaan aangezien beide bedrijven het verkopen van lokale producten erg belangrijk vinden en het pakket bestaat dan ook uit zoveel mogelijk Texelse producten", vertelt Bas Vogel.

Het kerstdiner bestaat uit drie gangen en is kant en klaar. Het enige dat de klant moet doen is het verwarmen van de hoofdgerechten. Elk pakket is voor twee personen. De klant kan een keuze maken tussen een vis- of vleeshoofdgerecht. In het pakket zit een duidelijke omschrijving hoe de producten verwarmd dienen te worden.

De pakketten kunnen tot 17 december worden besteld bij de Plus in De Cocksdorp. Op zondag 23 december en maandag 24 december kunnen de pakketten worden opgehaald. Bij grotere bestellingen kunnen de pakketten bezorgd worden.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Visroken, een oude traditie die onder meer tijdens de Strender Visrookwedstrijd in ere wordt gehouden, verdient de status van cultuurhistorisch erfgoed.Reageren!