Logo texelsecourant.nl
Foto: Job schepers

€650,50 voor de Tesselse Kamp

In het bijzijn van Sint en Piet heeft Marjan Poelmann uit Den Burg afgelopen donderdag €650,50 overhandigd aan Floor Roeper van zorgboerderij de Tesselse Kamp aan de Hoornderweg nabij Den Burg.

Al jaren gaat een deel van de inkomsten die Marjan Poelmann genereert uit haar eigengemaakt zoetzuur van ui en courgette naar een goed doel. Marjan komt een aantal keren per week langs de Tesselse kamp als ze op weg is naar haar baan in Den Hoorn, maar er was nog een betere - persoonlijkere - reden om voor deze zorgboerderij te kiezen. De Tesselse Kamp biedt onder meer dagbesteding aan oudere mensen met dementie. "Mijn vader was dement. Dat heb je eerst niet door. Pas toen hij werd opgenomen zagen we echt hoe ver het was. Hij had een locatie als de Tesselse Kamp geweldig gevonden."

Floor is dolblij met de donatie. "We willen graag een duofiets, zodat bijvoorbeeld mantelzorgers ook met de mensen uit de dagbesteding kunnen gaan fietsen. Sinterklaas en zijn Pietengilde lieten zich bijpraten door Floor en waren enthousiast over al het werk dat verricht wordt op de zorgboerderij. "Een zeer goed doel, dat zal de Sint onthouden."

Poelmann hoopt dat er meer mensen besluiten om te doneren aan de Tesselse Kamp. "Wat Floor hier in een jaar heeft neergezet, is prachtig. Dat verdient aandacht."

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Het geplande kunstwerk van het Hoogheemraadschap als monument voor de Dijkversterking moet er komen.Reageren!