Logo texelsecourant.nl
Menno en Corina Schuijl overhandigen de cheque aan Ingmar Veeger en Jan Klok van het Tesselhuus.
Menno en Corina Schuijl overhandigen de cheque aan Ingmar Veeger en Jan Klok van het Tesselhuus. (Foto: Mayke Veeger)

Gift IBS Oele Schoo voor Tesselhuus

Installatiebureau IBS Oele Schoo in Den Burg heeft ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan een gift van €2500,- aan het Tesselhuus gedoneerd.

Directeur Menno Schuijl en zijn vrouw Corina Schuijl overhandigden de gift aan bestuursleden Jan Klok en Ingmar Veeger van het Tesselhuus.

Het bestuur van het vakantiehuis in De Koog is blij met deze royale gift om vakanties op Texel mogelijk te maken voor mensen met ernstige fysieke beperkingen zoals spierziektes.

IBS (Installatiebureau Schuijl) ging op 1 oktober 1978 van start toen Piet Schuijl het toenmalige Electrohuis Bakker in Den Burg van zijn schoonvader Martin Bakker voortzette. In 1989 kwam Oele (loodgieter) erbij en in 1992 werd Schoo (centrale verwarming) onderdeel van het bedrijf.

In 2001 nam Menno Schuijl de leiding over van zijn vader en in 2002 kwam het loodgietersbedrijf van Dries Veltkamp bij IBS/Oele/Schoo.

Het bedrijf telt op het moment 31 medewerkers. IBS Oele Schoo levert installaties aan vakantieparken, particulieren, aannemers, overheden en Woontij.

Jeroen van Hattum
Journalist Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Het beheer van paden op de Hoge Berg door middel van schapenbegrazing is een goed idee.Reageren!