Logo texelsecourant.nl

Verwennerij voor Texelse mantelzorgers

Jaarlijks  wordt in Nederland de 'Dag van de mantelzorger' gevierd. Zo ook op Texel. Want op deze dag willen de gemeente Texel en Texels Welzijn de mantelzorgers op ons eiland graag bedanken voor de, vaak intensieve, zorg die zij geven aan hun naasten. Op Texel vieren we de 'Dag van de mantelzorg' dit jaar op vrijdag 9 november 2018.

 Zorgt u voor een ander?

Zorgt u al wat langere tijd, gemiddeld meer dan 8 uur per week, voor iemand uit uw directe omgeving (een familielid, vriend of buur)? Dan willen wij u als blijk van waardering een verrassingspakket aanbieden. Want zonder uw inzet zou de zorg er voor elkaar op Texel heel anders uitzien…

Dus zorgt u voor een ander?

Dan is deze mantelzorgwaardering speciaal voor u!

U kunt het verrassingspakket aanvragen bij Texels Welzijn:  bel 312696, mail welzijn@texelswelzijn.nl  of loop binnen in De Buureton (Den Burg). Aanvragen is mogelijk tót 30 oktober 2018!

Texels Welzijn
Texels Welzijn is er voor u!
Meer berichten

Wat vindt u?

De PvdA wil de OZB voor eigenaars en gebruikers van niet-woningen (bedrijven, vakantiehuizen, etc) verhogen naar het normtarief van het Rijk (onder het landelijke gemiddelde) om de gemeente meer armslag te geven. Goed plan?Reageren!