Logo texelsecourant.nl

Zwembad De Krim uitgeroepen tot "Zwembad van het jaar"

Het zwembad van Vakantiepark De Krim is in de verkiezing 'Zwembadbranche Award 2018' verkozen tot het 'Zwembad van het jaar'.

Dit is het tweede jaar op rij dat Zwembad De Krim deze award in ontvangst mag nemen. Directeur Iwan Groothuis op Facebook: "We zijn erg trots en blij dat onze gasten zo tevreden zijn over het zwembad en ons met vele goede reviews hebben beloond."

In de afgelopen maanden zijn er in totaal zo'n 5000 beoordelingen uitgebracht. Het zwembad van De Krim ontving ook dit jaar prachtige beoordelingen. Vooral de accommodatie, de algehele sfeer en de vriendelijkheid van de medewerkers zijn met hoge cijfers beoordeeld. Het zwembad op Vakantiepark De Krim heeft de award voor 'Zwembaden als onderdeel van een vakantiepark, fitness, sauna of hotel' gewonnen.

De zwembadbranche heeft de verkiezing 'Zwembadbranche Award 2018' georganiseerd. In totaal hebben meer dan 150 accommodaties meegedaan aan de tweede editie van deze verkiezing. De winnaar is bepaald middels een onafhankelijk consumentenonderzoek onder gasten van de deelnemende zwembaden. Aan de hand van een vragenlijst konden gasten een beoordeling geven over diverse aspecten van het zwembad. Op basis van deze beoordelingen werd per deelnemer een eindcijfer gegeven, op basis waarvan de winnaar is bepaald.

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Aanwezigheid van de pers werkt belemmerend om vrijuit te kunnen sprekenReageren!