Logo texelsecourant.nl

Texelse Vakantiekaart 2018

Stichting Young 4 Ever start woensdag 18 juli met de verkoop van de Texelse Vakantiekaart. Vanaf 15.00 uur is de kaart verkrijgbaar in jongerencentrum Time Out aan de Wilhelminalaan 1 te Den Burg. De kaart is voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. De kaart kost € 30,- en u kunt dit jaar ook met pin betalen. De Texelse vakantiekaart heeft een beperkte oplage van 600 stuks. Het is niet mogelijk om de vakantiekaart van te voren te reserveren.

De Texelse vakantiekaart bevat 6 bonnen, waardoor kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan vele verschillende activiteiten. Een activiteit kost 1 of 2 bonnen en de bonnen kunnen tot en met zondag 2 september 2018 gebruikt worden.

Dit jaar hebben we meer dan 25 activiteiten (zie www.young4ever.nl), waaronder RIBexperience, paintball, karten, bonte belevenis, paardrijden, bioscoop, graffiti workshop, beeldhouwen, surfen, vissen op zee, catamaranzeilen, lasergamen, paardrijden, klimmen raften, schat zoeken, 3d pen tekenen, robots bouwen, vogelsafari, zwemmen, golfen, fotoworkshop, garnalenvissen, Texel Zoo, luchtbuksschieten en nog veel meer.

Voor vragen en overige info kunt u contact opnemen met Sandra van de Water sandra@young4ever.nl of Berber Kruger 06-44083613 info@young4ever.nl

Young4ever Texel
Uitvoerder van het jeugd- en jongerenwerk op Texel. www.young4ever.nl
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Visroken, een oude traditie die onder meer tijdens de Strender Visrookwedstrijd in ere wordt gehouden, verdient de status van cultuurhistorisch erfgoed.Reageren!