Logo texelsecourant.nl
Jaap Vlaming en Sander van Knippenberg overhandigen de Groen Links Milieuprijs aan Sandor en Jacobine Mantje bij de opening van hun nieuwe winkel in De Koog.
Jaap Vlaming en Sander van Knippenberg overhandigen de Groen Links Milieuprijs aan Sandor en Jacobine Mantje bij de opening van hun nieuwe winkel in De Koog.

Brede waardering voor nieuwe zaak Mantje in De Koog

Sandor en Jacobine Mantje hebben vrijdag bij de officiële opening van hun nieuwe winkel in De Koog de Milieuprijs van GroenLinks ontvangen.

"Ze hebben een pand neergezet dat alles in zich heeft om De Koog modern te maken", verwijst GL naar de plannen voor Planet Texel voor een betere en moderne invulling van de badplaats. "Passend in het Planet Texel idee, passend in deze tijd. Energieneutraal, zonder gas, een duurzaam gebouw waarin vooral veel werkgelegenheid uit de Texelse omgeving is betrokken. Veel Texelse bedrijven mochten hun nek uitsteken om te bewijzen dat de benodigde kwaliteit wel degelijk plaatselijk aanwezig is." GL is onder de indruk van het ambitieniveau en het inspanningsniveau van de familie Mantje.

Alom complimenten voor Sandor en Jacobine Mantje bij de opening vrijdag van hun nieuwe modezaak op de plek van voorheen restaurant Hatim. Een stijlvolle nieuwe winkel met mode- en vrijetijdskleding voor groot en klein. Opgebouwd uit meerdere verdiepingen, met veel duurzame en bijzondere elementen en als blikvanger de voormalige KNRM-reddingboot Ida Mary. Maar ook veel andere nautische en maritieme voorwerpen die de beleving versterken, zoals oude wereldkaarten en een nagebouwde potvis. 

Vanaf vandaag is de winkel geopend voor publiek. 
Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik ben blij dat Texelpop terugkeert.Reageren!