Logo texelsecourant.nl

Fleur Oosterhof vindt haar Waterloo

Fleur Oosterhof op balk
Fleur Oosterhof op balk

De 10 jarige GVT turnster Fleur Oosterhof was dit seizoen goed op dreef wat resulteerde in een verdiende plaats op de finale wedstrijden van Regio Noord . Haar debuut, ondanks een goede inzet bij de trainingen, was op deze wedstrijden echter teleurstellend. Haar aanwezigheid op de balk was van korte duur want na vijf seconden moest ze dit toestel onvrijwillig verlaten. Na een hernieuwd begin kon ze de rust niet vinden waardoor de oefening met talrijke wankelingen en nogmaals een val de boeken in kan gaan met de aantekening "snel  vergeten".

  • Fleur was echter niet voor niets geplaatst voor deze wedstrijd want op de overige toestellen liet ze zien waartoe ze in staat was. Vooral op de vloer (7e plaats) en brug (8e plaats) sprongen er in positieve zin uit. De opgelopen averij op het eerste toestel, balk, kon ze niet meer goedmaken in het sterke deelnemers veld. Voor doorstroming tijdens deze kwalificatiewedstrijd voor het provinciaal kampioenschap was een 14e plaats noodzakelijk. Fleur bleef steken op de 15e plek en is daarmee als reserve turnster aangewezen.

Fleur en andere GVT / GOS (Oudeschild) turnsters zijn in het weekend van 24 en 25 maart in de sporthal van Den Burg te bewonderen tijdens de toestelkampioenschappen van het rayon.

Gymnastiek Vereniging Texel
Al bijna honderd jaar sporten aan die je helpen om soepel, lenig en fit te blijven.
1 reactie
Meer berichten

Wat vindt u?

Parkeerplaatsen moeten niet ten koste gaan van publieke evenementen in het hoogseizoen (zoals nu bijvoorbeeld het circus).Reageren!