Logo texelsecourant.nl
Dolly de Wit en Carla Jager scoren vijf marsen in drie spellen
Dolly de Wit en Carla Jager scoren vijf marsen in drie spellen

Dolly de Wit en Carla Jager winnen met 5 marsen in Bethel

Liefst vijf marsen noteerden Carla Jager en Dollty de Wit tijdens de elfde klaverjas drive in buurthuis Bethel. Daarmee behaalde het koppel een score van 5055 uit drie spellen en legden zij beslag op de eerste plaats. Joop Moerbeek en Marius Smit werden tweede met 4873. Op slechts 30 punten afstand grepen Bert Nederlof en Pieter van der Woude de derde plaats.

Organisator Aad Blom had vijf gelegenheidskoppels opgesteld om met tien koppels een spannende en volwaardige drive te creëren. De verbazing was groot toen bleek dat juist de gelegenheidskoppels erg sterk voor de dag kwamen. Zo lieten Dolly de Wit en Carla Jager er geen twijfel over bestaan, wie de winnaar van de elfde ronde zou worden. Met vijf marsen troefden zij iedereen af en werd de volle winst binnen gehaald. Joop Moerbeek had voor zijn tegenstanders en zijn maat Marius Smit vele verrassingen in petto. De verwarring was optimaal, waardoor Moerbeek de belangrijkste slagen in het spel binnen wist te halen. Smit was erg flexibel en paste zich aan de speelstijl van Moerbeek aan, waardoor het koppel de tweede plaats veilig stelde. Bert Nederlof en Pieter van der Woude kenden geen problemen en stevenden met 4843 punten uit drie spellen op de derde plaats af. Els de Ridder en Jan Schaap hadden dit keer een mindere avond, waardoor hun sterke tweede plaats op de algemene ranglijst iets terug liep met de hete adem van Kees en Trinet Hin in hun nek. To de Maesschalck en Frans Bik voeren de ranglijst aan met een lichte voorsprong en nog twee speelmaanden voor de boeg. De volgende drive vindt plaats op donderdag 22 maart, aanvang 19.45 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Klaverjassen Bethel
Gezellig Klaverjassen in Eierland.
reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Parkeerplaatsen moeten niet ten koste gaan van publieke evenementen in het hoogseizoen (zoals nu bijvoorbeeld het circus).Reageren!