Logo texelsecourant.nl

Week van de Liefde op Texel

Valentijnsdag (14 februari) krijgt deze week op Texel een bijzonder tintje. Onder aanvoering van Young 4 Ever wordt er een Week van de Liefde gehouden.

Dinsdagmiddag beginnen Young 4 Ever, Radio Texel en Omring van 14:30 tot 16:30 uur een gezellige middag voor ouderen in restaurant het Eethuys in de Gollards. Dat is met medewerking van jongeren. De middag wordt live uitgezonden op de radio.

Woensdag (Valentijnsdag) kunnen leerlingen op de OSG een roos laten bezorgen bij hun 'geheime crush' door de leerlingenraad. 's Avonds is er een Valentijnsfeest voor de onderbouw waar L!M!TS alcoholvrije liefdescocktails verzorgt.

Vrijdag staat jongerencentrum Time Out aan de Wilhelminalaan 1 in Den Burg van 18:00 tot 21:00 in het teken van Love, Sex en Rock 'n Roll. De jongeren van het programma De 2e Stem van Radio Texel verzorgen live een uitzending vanuit Time Out.

Bezoekers kunnen vragen stellen op het gebied van liefde en sex. De jongerenwerkers van Young 4 Ever geven ongegeneerd antwoord en zorgen volgens Young 4 Ever samen met de jongeren van De 2e Stem gegarandeerd voor een hoge funfactor.

Jongeren die willen meewerken aan de Week van de Liefde kunnen terecht bij Andrea van Herk van Young 4 Ever: andrea@young4ever.nl.

Jeroen van Hattum
Journalist Texelse Courant.

Lees ook

Meer berichten
 

Wat vindt u?

De gemeenteraad moet instemmen met het autoluw maken van het centrum van Den Burg.Reageren!