Zoals gebruikelijk weer veel BN'ers in de Grote Sinterklaasfilm, waaronder René Froger.
Zoals gebruikelijk weer veel BN'ers in de Grote Sinterklaasfilm, waaronder René Froger. Foto: Just Entertainment

Dit artikel is geschreven door
Ed Witte

Ed Witte, Media Adviseur Texelse Courant, Texelmagazine en Vakantiekrant Texel. Ondersteunt redactie regelmatig met artikelen.

Expendables en Sinterklaasfilms

Algemeen

Hoewel oktober nog moet beginnen, begint Nederland al in de Sinterklaassferen te komen. Pepernoten en chocoladeletters liggen in de winkel en in Cinema Texel draait de ‘Grote Sinterklaasfilm’. Wie nog geen zin heeft in dit feest: niet getreurd. Er is genoeg ander filmplezier met onder meer de ‘Expendables’ en ‘De vuurlinie’

Expendables  


De Expendables zijn terug en in deel 4 sluit een nieuwe generatie sterren zich aan voor een missie die weer strak staat van de adrenaline! Het elite-huurlingenteam wordt uitgebreid met onder meer Curtis ‘50 Cent’ Jackson, Megan Fox en Andy García en daarmee krijgt ‘vers bloed’ een hele nieuwe dimensie. Het team moet in actie komen bij een samenzwering die zal leiden tot een nucleair conflict waardoor een Derde Wereldoorlog onvermijdbaar is. Om dat te voorkomen, zullen de Expendables alle wapens gebruiken die maar voorhanden zijn.

De strijd om Pakjesavond


De nieuwe Grote Sinterklaasfilm is er! In ‘De strijd om Pakjesavond’ wil Sint zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland. Maar Robbie Reuzel, die ook op vijf december jarig is, hoort van deze plannen en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald. Zal het hem lukken pakjesavond te dwarsbomen of kunnen de Pieten het Sinterklaasfeest redden?

Club van Sinterklaas Film  


Ook de nieuwe Club van Sinterklaas Film is uit: De Gestrande Stoomboot. Als Danspiet stiekem een papegaai meeneemt aan boord van de stoomboot gaat het helemaal verkeerd. De vogel veroorzaakt op alle fronten chaos. Het gaat zelfs zo mis dat de boot van koers raakt en vastloopt op een eiland. Zullen ze nog wel op tijd aankomen voor pakjesavond?

Het volledige filmoverzicht

Afbeelding
Olifant duikt op bij voormalige school De Akker Algemeen 17 minuten geleden
Afbeelding
Programma's Ouwe Sunderklaas Algemeen 21 uur geleden 2
Afbeelding
Goed weekend voor Denise Betsema Algemeen 21 uur geleden 3
Afbeelding
Enquête: 89 procent wil helft of meer energie duurzaam opwekken Algemeen 3 dec., 11:30 3
Afbeelding
Texelse Santa Run Algemeen 3 dec., 10:11 13
Afbeelding
De lezersfoto - Winter is coming Algemeen 3 dec., 08:30 3
Afbeelding
Auto van de weg door gladheid Algemeen 2 dec., 20:00 15
Afbeelding
Beauty Outline maakt ruimte voor plannen Algemeen 2 dec., 16:00