Geeft psychologe Mollie de liefde een kans of kiest ze toch weer voor haar 'happy single'-bestaan?
Geeft psychologe Mollie de liefde een kans of kiest ze toch weer voor haar 'happy single'-bestaan? Foto: Dutch Filmworks

Dit artikel is geschreven door
Ed Witte

Ed Witte, Media Adviseur Texelse Courant, Texelmagazine en Vakantiekrant Texel. Ondersteunt redactie regelmatig met artikelen.

‘Happy Single’ in Cinema Texel

Algemeen

Nieuw deze week in Cinema Texel in Den Burg is de Nederlandse romcom ‘Happy Single’.

Een heerlijk romantische komedie van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn met onder meer Juvat Westendorp, Jamie Grant, Manuel Broekman en Barbara Sloesen.

Geeft Mollie haar geliefde ‘happy single’-status op of neemt ze alsnog de benen? Iedere man die in de buurt van Mollie komt, wordt gewaarschuwd: ‘deze meid breekt je hart’. De psychologe – specialiteit echtscheidingen - doet niet aan blijvertjes, gelooft niet in voorbestemd en krijgt kriebels van de term ‘de ware’. Als ze in haar stamkroeg Otis ontmoet en meer kriebels heeft dan ze wil toegeven, is haar natuurlijke reactie dan ook hard weglopen. 

Maar dan blijkt Otis de nieuwe collega te zijn die zij moet inwerken en behoort ontwijken niet meer tot de mogelijkheden. Mollie’s vrienden op de werkvloer proberen haar te overtuigen om de liefde een kans te geven, maar staan daarmee klaarblijkelijk voor hun lastigste case ooit.


Verder ook nog te zien: De Vuurlinie, Rocco en Sjuul en The Equalizer 3. En mocht je het steeds uitgesteld hebben, dan heb je zowel voor Oppenheimer als Barbie ieder nog één kans... Voor de jeugd draait nu: Elemental, de familiefilm De Bellinga’s en Ratatouille i.v.m. Disney 100 jaar.

Afbeelding
Programma's Ouwe Sunderklaas Algemeen 20 uur geleden 2
Afbeelding
Goed weekend voor Denise Betsema Algemeen 21 uur geleden 3
Afbeelding
Enquête: 89 procent wil helft of meer energie duurzaam opwekken Algemeen 3 dec., 11:30 3
Afbeelding
Texelse Santa Run Algemeen 3 dec., 10:11 13
Afbeelding
De lezersfoto - Winter is coming Algemeen 3 dec., 08:30 3
Afbeelding
Auto van de weg door gladheid Algemeen 2 dec., 20:00 15
Afbeelding
Beauty Outline maakt ruimte voor plannen Algemeen 2 dec., 16:00
Afbeelding
Waar en wanneer werd deze foto gemaakt? Algemeen 2 dec., 12:30 21