Mantelzorgster Sjuul ontmoet haar jeugdliefde Rocco, maar past hun liefde wel in haar leven?
Mantelzorgster Sjuul ontmoet haar jeugdliefde Rocco, maar past hun liefde wel in haar leven? Foto: Paradiso Entertainment

Dit artikel is geschreven door
Ed Witte

Ed Witte, Media Adviseur Texelse Courant, Texelmagazine en Vakantiekrant Texel. Ondersteunt redactie regelmatig met artikelen.

Abba Fan Event in Cinema Texel

Algemeen

Dans naar een bioscoop in de buurt voor het speciale ABBA: The Movie - Fan Event in Cinema Texel op zondag 17 september. 

De onlangs geremasterde film neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van ABBA en de discomuziek in de jaren ’70, toen regisseur Lasse Hallström de immens populaire Australische tournee vastlegde. Met backstage beelden en volledige uitvoeringen van ABBA’s grootste hits als Dancing Queen, SOS, Name Of The Game en Waterloo. 

Een zeldzame blik op de succesvolle band op het hoogtepunt van hun populariteit. Dit fan event bevat exclusieve extra’s, waaronder een blik achter de schermen bij het drukbezochte ABBA: Voyage concert in Londen, beelden van het ABBA Museum in Stockholm, tekstvideo’s van hits en uiterst zeldzame backstage materiaal van de 1977 tour.

Ook nieuw deze week is de komische dramafilm Rocco & Sjuul van regiseur Anna van der Heide. Voor mantelzorgster en oma Sjuul gaat het leven zijn gangetje totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke en flamboyante Rocco met wie ze vroeger heeft gedanst. 

Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de families. Durven ze tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar te kiezen? Is het ooit te laat om opnieuw te beginnen? Kies je voor de liefde of familie? Een onmogelijke keuze.

Afbeelding
Bouw en installatie Thijssehuis voorlopig gegund Algemeen 4 uur geleden 20
Afbeelding
Word jij onze nieuwe dierverzorger? Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Deelnemers 'Pakje Kunst' in Novalishoeve Cultuur 6 uur geleden 2
Afbeelding
'Happy Single' in Cinema Texel Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Schouw sloten begint op 16 oktober Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Podcast Texel deze Week 21 september 2023 Algemeen 21 sep., 18:00
Afbeelding
Negen verenigingen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 21 sep., 14:28 1
Afbeelding
Thijssehuis gaat definitief door Politiek 21 sep., 07:30 58