Mantelzorgster Sjuul ontmoet haar jeugdliefde Rocco, maar past hun liefde wel in haar leven?
Mantelzorgster Sjuul ontmoet haar jeugdliefde Rocco, maar past hun liefde wel in haar leven? Foto: Paradiso Entertainment

Dit artikel is geschreven door
Ed Witte

Ed Witte, Media Adviseur Texelse Courant, Texelmagazine en Vakantiekrant Texel. Ondersteunt redactie regelmatig met artikelen.

Abba Fan Event in Cinema Texel

Algemeen

Dans naar een bioscoop in de buurt voor het speciale ABBA: The Movie - Fan Event in Cinema Texel op zondag 17 september. 

De onlangs geremasterde film neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van ABBA en de discomuziek in de jaren ’70, toen regisseur Lasse Hallström de immens populaire Australische tournee vastlegde. Met backstage beelden en volledige uitvoeringen van ABBA’s grootste hits als Dancing Queen, SOS, Name Of The Game en Waterloo. 

Een zeldzame blik op de succesvolle band op het hoogtepunt van hun populariteit. Dit fan event bevat exclusieve extra’s, waaronder een blik achter de schermen bij het drukbezochte ABBA: Voyage concert in Londen, beelden van het ABBA Museum in Stockholm, tekstvideo’s van hits en uiterst zeldzame backstage materiaal van de 1977 tour.

Ook nieuw deze week is de komische dramafilm Rocco & Sjuul van regiseur Anna van der Heide. Voor mantelzorgster en oma Sjuul gaat het leven zijn gangetje totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke en flamboyante Rocco met wie ze vroeger heeft gedanst. 

Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de families. Durven ze tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar te kiezen? Is het ooit te laat om opnieuw te beginnen? Kies je voor de liefde of familie? Een onmogelijke keuze.

Afbeelding
Oudeland overall winnaar Texel Culinair Algemeen 10 uur geleden 23
Afbeelding
Voedselinzameling voor Oekraïne Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Werken bij Het Maartenhuis Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Gouden plaat voor Gone to the Beach met 'Tessel' Algemeen 16 uur geleden 36
Afbeelding
Zeer snelle tijden bij Kidsrun Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Lange Jaap wordt gerenoveerd Algemeen 17 uur geleden 9
Afbeelding
Mooie weer speelt lopers Halve Marathon in de kaart Sport 24 sep., 16:30 4
Afbeelding
Jacqueline zoekt restaurant voor reuzenpompoen Algemeen 24 sep., 14:30 7