Logo texelsecourant.nl
Kogerstaete in De Koog.
Kogerstaete in De Koog.

Prijzen voor Kogerstaete en De Moerbei

Hotel Kogerstaete in De Koog en bed-and-breakfast De Moerbei in De Cocksdorp zijn woensdag in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Zoover Awards voor 2017.

Kogerstaete werd uitgeroepen tot het best gewaardeerde hotel van heel Nederland en het best gewaardeerde hotel van de Waddeneilanden. De Moerbei werd uitgeroepen tot best gewaardeerde B&B van de Waddeneilanden.

Beiden kregen een Gouden Zoover Award op de Vakantiebeurs in Utrecht. Zoover is een website waarop mensen een beoordeling kunnen achterlaten van het verblijf waar ze zijn geweest. De site ontving afgelopen jaar in totaal 255.768 reviews.

Kogerstaete en De Moerbei kregen volgens Zoover beiden een 9,7 als beoordeling over heel 2017. Het hotel in De Koog staat momenteel gemiddeld een 9,6 op basis van 485 reviews. De Moerbei staat op gemiddeld 9,5 op basis van 48 reviews.

Zoover beloont volgens berichtgeving op de eigen site elke accommodatie die een 9 of hoger scoort met een Gouden Zoover Award. Vanuit de winnaars was te horen dat alleen de Top Tien een Gouden Zoover Award heeft gekregen. Verblijven die tussen de 8 en die 8,9 scoorden, kregen een Oranje Zoover Award.


De Moerbei in De Cocksdorp. (Foto Liselotte Schoo)

Jeroen van Hattum
Journalist Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Waves, het festival van Dorian van Rijsselberghe dat gehouden wordt 19 tot en met 23 juni op het strand bij Paal 17, is een aanwinst voor Texel.Reageren!