
Lindeboom zoekt een Sous-chef / zelfstandig werkend kok
Algemeen VacaturesBij Hotel De Lindeboom zoeken we een ‘allrounder’. Een kok die met smaken durft te spelen, en tegelijkertijd oog heeft voor detail. Een continue, hoge kwaliteit is onze standaard.
In de keuken van ons hotel krijg je een flinke portie variatie. In De Brasserie serveren wij een wisselend à la carte menu. Dat betekent veel Texelse producten en je eigen twist geven aan gerechten. Op aanvraag komt er een groepsbuffet of proeverij tussendoor; éven meters maken. Het vraagt een hands on mentaliteit. Voor ’t Schoutenhuys trekken we iets meer uit de kast. Kleine gerechies, die als ware smaakbommetjes op het bord belanden. Dit vraagt extra creativiteit en lef van de kok!
Zie jij jezelf meedraaien in ons team?
Wij bieden:
- Fulltime baan (of parttime in overleg)
- Werk in alle seizoenen
- 5 weken vakantie per jaar, vrije dagen in de zomer
- Enthousiast team
- Diverse cursussen en/of trainingen
- En een gesprek over al je andere wensen!
Pluspuntje: in overleg is er woonruimte beschikbaar!
Interesse?
Neem contact op met Jasper Veltman, hotelmanager.
management@lindeboomtexel.nl of tel. (0222) 312 041.
Meer informatie vind je ook op www.lindeboomtexel.nl