Afbeelding
Foto: Archieffoto

Gemeente Texel zoekt een BOA/ Handhaver

Algemeen

Texel heeft ruim 13.500 bewoners en verwelkomt bovendien jaarlijks meer dan een miljoen gasten die tijdens hun vakantie genieten van een gastvrij en prachtig eiland. De gemeente koestert het ‘Texelse’ en werkt daarin welbewust samen met bewoners, organisaties en bedrijven op en buiten Texel. 
Klantgerichtheid hebben we hoog in het vaandel staan. 

De gemeente Texel is onderverdeeld in vier afdelingen: Gemeentewerken, Advies & Ondersteuning, Sociaal Domein en Beleid & Vergunningen. De afdeling Gemeentewerken is verdeeld in de teams: Inrichting & Beheer, Uitvoering/Functioneel Beheer en het Bedrijfsbureau. Bij het team Uitvoering/Functioneel Beheer is een vacature voor een:

 BOA / Handhaver

voor parkeertoezicht, de Alcoholwet en de APV 

(36 uur per week)

Sta jij stevig in je schoenen, ben je communicatief sterk en tactvol en durf je te handelen als dit nodig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen:

Als buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) zie je toe op de naleving van de regels uit de Parkeerverordening, de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en houd je toezicht in het kader van de Alcoholwet. 

Je durft overtreders aan te spreken en als dat nodig is treed je handhavend op. Luisteren, in gesprek gaan en durven handelen doe je van nature. Communicatief ben je dan ook heel sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt overtuigingskracht, je hebt een dienstverlenende instelling en je bent tactvol. Je hebt oog voor wat er om je heen gebeurt en door je ervaring weet je situaties goed in te schatten en op te lossen. Je bent representatief en laat je niet zomaar de kaas van je brood eten. Je beantwoordt vragen van het publiek, signaleert bijzondere situaties en geeft deze door. Afhankelijk van het onderwerp heb je contact met hulpverleningsorganisaties of politie. Daarnaast ben je inzetbaar als marktmeester voor de maandagmarkt in Den Burg. Op deze manier lever je een bijdrage aan de leefbaarheid in de gemeente.

Wat vragen wij van jou:

Dat je een afgeronde BOA opleiding en een aantal jaren werkervaring hebt. Ben je in het bezit van het diploma Toezichthouder Drank- en Horecawet / Alcoholwet dan is dat een pré, zo niet dan is bereidheid om het zo spoedig mogelijk te halen een vereiste. Verder vind je onregelmatige werktijden geen probleem, want het komt voor dat je ’s avonds en in het weekend moet controleren. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je beschikt over de volgende competenties:

  • Zelfstandigheid
  • Goede mondelinge communicatie
  • Conflicthantering
  • Overtuigingskracht
  • Besluitvaardigheid

Wat bieden we je?
Een jaarcontract met zicht op een vast contract met afhankelijk van je opleiding en (relevante) werkervaring een salaris van maximaal € 3.301,- bruto per maand (exclusief 17,05% IKB waarin onder meer zijn opgenomen: 8% vakantietoeslag, 6,75% eindejaarsuitkering en 1,5% levensloopbijdrage) bij 36 uur per week. Voor onregelmatige diensten krijg je een toelage. Voor een minder ervaren kandidaat zal plaatsing in aanloopschaal 6 aan de orde zijn (minimaal € 2.010,- en maximaal € 3.018,- bruto per maand).

De gemeente Texel heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals kopen en verkopen van verlof, verhuiskostenvergoeding (bij verhuizing naar Texel) en opleidingsfaciliteiten.

Contactinformatie:

Wij informeren je graag uitgebreider over de functie. Neem daarvoor contact op met Stephan Kikkert, Teamleider Uitvoering/Functioneel Beheer via 0222-362245 of Walter Tonkes, BOA Coördinator via 140222. 

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Wendy Velner, adviseur HRM via 140222.

Reacties:

Ben jij die stevige, zelfstandige, pro-actieve en tactvolle collega die wij zoeken? 

Stuur dan snel je sollicitatiebrief naar Wendy Velner, adviseur HRM, email: wvelner@texel.nl. Solliciteren kan tot en met maandag 12 december 2022.

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 3 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3