Quien Vermeulen, Marit Zijm, Barbara de Vries en Lucie Veeger fietsen naar Het Glazen Huis in Apeldoorn.
Quien Vermeulen, Marit Zijm, Barbara de Vries en Lucie Veeger fietsen naar Het Glazen Huis in Apeldoorn.

Dit artikel is geschreven door
Gerard Timmerman

Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.

Texel volop in actie voor 3FM Serious Request

Divers

Leerlingen van OSG de Hogeberg komen in actie voor 3FM Serious Request. Komende dinsdag komt een team van 3FM naar Texel om opnamen te maken. 

De scholieren verkopen gelukskoekjes voor €1,-. Wie er eentje koopt maakt kans op een kerstontbijt op school met klas 1, 2 en 3 op vrijdagochtend om 8:15 uur. De leerlingen gaan met koekjes langs de deur of mensen kunnen ze zelf bij de receptie ophalen.

Het is één van de vele activiteiten voor "Heel Texel in actie" voor Serious Request. Leerlingen van de Thijsseschool gaan dinsdag kerstkransjes verkopen langs de deuren in Den Burg. Ook op school zal een kraam worden ingericht waar kransjes worden verkocht voor het goede doel. Noël en Merlijn (8 jaar) zetten de actie van Tijn door en gaan nagels lakken. Daarnaast hebben we ook schilderijen met dartpijltjes gemaakt om te verkopen. Meer daarover op de Facebookpagina Heel Texel in actie. Quien Vermeulen, Marit Zijm, Barbara de Vries en Lucie Veeger fietsen woensdag naar Het Glazen Huis in Apeldoorn voor het goede doel. Een bijdrage storten kan via de website https://kominactie.3fm.nl/actie/texel-fietst-voor-3fm.

Centraal punt van de actie dinsdag overdag (10.00 tot 18:00 uur) is Het Glazen Paleis in de Wezentuin, waar overdag muziek is en donaties kunnen worden gestort/afgegeven. DJ Jorien van 3 FM is op het eiland, Texel zal live op de radio te horen zijn en er worden filmpjes gemaakt.

Om 18:00 uur begint in het Eierlandsche Huis het Aziatische buffet (opgeven via heeltexelinactie@gmail.com), aansluitend om 20:00 uur start de kavelveiling. Meer informatie via de Facebookpagina Heel Texel in actie.

Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Muziek en dans voor peuters bij Artex Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
De Lieuw zoekt vrijwilligers voor monitoren vlinders Algemeen 23 uur geleden
Versierde fietsen in De Koog.
Programma's Koningsdag op Texel Algemeen 22 apr, 09:00
Meierblis 2023.
"Hebben toekomst meierblis zelf in handen" Ingezonden 21 apr, 14:30 5
Afbeelding
Texelse Courant stopt samenwerking Spotta Algemeen 21 apr, 10:30 6
Storm op komst.
De Lezersfoto - Slecht weer op komst Algemeen 21 apr, 08:00
Afbeelding
Tweemaal dezelfde foto Historie 20 apr, 12:30 7