Afbeelding

Vacature projectsecretaris voor Stichting Zilte Zones

Algemeen Vacatures

Stichting Zilte Zones is een onafhankelijke stichting die zich inzet om de bedreigingen van de Waddenregio, door klimaatverandering, bodemdaling en verzilting, om te zetten in kansen. We stimuleren onderzoek en ondersteunen innovatieve projecten die duurzaam bijdragen aan de ontwikkeling van de mariene aquacultuur. Onze stichting is in 2014 opgericht. In het noorden van Texel beheert de stichting op dit moment een onderzoek locatie in Polder Wassenaar. Hier lopen momenteel twee projecten gericht op de ontwikkeling van mariene aquacultuur 

Ben jij een innovator?

En heb jij de natuurlijke drive om ervoor te zorgen dat alles binnen een organisatie op rolletjes loopt? Dan hebben wij voor jou de perfecte uitdaging! Wij zoeken een hands-on projectsecretaris voor Stichting Zilte Zones, 8 tot 12 uur per week.

Waar kom je terecht

Bij een onafhankelijke organisatie die zich inzet om de bedreigingen van de Waddenregio door klimaatverandering en verzilting om te zetten in kansen. We ondersteunen en stimuleren onderzoek en innovatieve pilots die duurzaam kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van mariene aquacultuur. Dat doen we op onze proeflocatie in Polder Wassenaar, in het noorden van Texel.

Wat ga je doen

Je ondersteunt het stichtingsbestuur en de lopende projecten. Als eerste aanspreekpunt onderhoud je de contacten met o.a. onderzoekers, participanten, subsidiegevers en geïnteresseerden. Je vindt het leuk om ontwikkelingen in de mariene aquacultuur en zilte landbouw te volgen, komt met innovatieve ideeën en denkt mee in nieuwe initiatieven. Ook de aanvraag van vergunningen en communicatie van de stichting behoren tot jouw taken.

Wat neem je mee

We vinden het vooral belangrijk dat je initiatiefrijk bent en er niet tegen op ziet om proactief mensen en organisaties te benaderen. Daarnaast is het prettig als je je gemakkelijk beweegt in bestuurlijke en ambtelijke kringen. Kennis van mariene aquacultuur en ervaring in dit werkveld is handig, maar niet per se noodzakelijk.

Groene vinkjes

Kun jij de onderstaande competenties afvinken?

  • Goed organisatievermogen
  • Stressbestendig
  • Vasthoudend
  • Motiverend
  • Proactief

Locatie

Je werkt grotendeels vanuit huis, maar als je op Texel woont, is dat een voordeel. Dan zijn de lijntjes met de onderzoekslocatie kort en dat is handig voor de externe communicatie. Neem alvast een kijkje op onze vernieuwde website www.ziltezones.com om te bekijken wat er zoal gebeurt in Polder Wassenaar.

Ja, ik wil!

Word je al enthousiast? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV: info@ziltezones.nl, t.a.v. Tamara den IJzerman.

Afbeelding
Muziek en dans voor peuters bij Artex Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
De Lieuw zoekt vrijwilligers voor monitoren vlinders Algemeen 19 uur geleden
Versierde fietsen in De Koog.
Programma's Koningsdag op Texel Algemeen 23 uur geleden
Meierblis 2023.
"Hebben toekomst meierblis zelf in handen" Ingezonden 21 apr, 14:30 5
Afbeelding
Texelse Courant stopt samenwerking Spotta Algemeen 21 apr, 10:30 6
Storm op komst.
De Lezersfoto - Slecht weer op komst Algemeen 21 apr, 08:00
Afbeelding
Tweemaal dezelfde foto Historie 20 apr, 12:30 7
Eric Hercules en Arthur Oosterbaan.
Beestachtig #45 - Amalia Algemeen 20 apr, 10:30