Afbeelding
Foto: Paracentrum Texel

Werken bij Paracentrum Texel

Algemeen Vacatures

Paracentrum Texel is een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Dagelijks maken vele mensen bij ons hun eerste sprong of vlucht. Onze bezoekers én collega’s komen uit alle hoeken van de wereld. 

Vanwege de groei van ons bedrijf, zijn wij op zoek naar een 

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (± 24 uur per week).

Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie, waaronder het verzorgen van de debiteuren- en crediteurenadministratie, kascontroles en het beheren van tussenrekeningen. Daarnaast kan ook ondersteuning van je gevraagd worden in de personeelsadministratie en andere voorkomende werkzaamheden.

Wij zoeken per direct een collega die bovenstaande taken zowel zelfstandig als in samenwerking kan uitvoeren. Bij voorkeur heb je een Mbo+/Hbo-diploma in financiële richting en ben je bekend met Exact Online. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels en Duits zijn een pré.

Aangeboden wordt een zelfstandige functie in een platte, dynamische organisatie. Jouw werkplek bevindt zich op vliegveld Texel en je mag 2 keer per jaar een tandemsprong maken. Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden wij een salaris tussen € 2.000,- en
€ 3.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Wij vinden plezier in het werk belangrijk en bij het vinden van de juiste persoon zijn wij flexibel voor wat betreft de invulling van de functie als ook van uren en dagen. Werken tijdens schooltijden, bijvoorbeeld van 09.00 tot 14.00 uur, is ook zeker een optie.

Wil jij deel uitmaken van ons team, mail dan je motivatie en CV voor 10 juni naar boekhouding@paracentrumtexel.nl, t.a.v. Anja Cramer. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Anja op tel. 0222-311464.

Afbeelding
Wordt een bruggenbouwer voor de Texelse jeugd bij Young 4 Ever Vacatures 49 minuten geleden
Afbeelding
“Soms heb ik thuis het gevoel dat ik even op eieren moet lopen" Gezondheid 2 uur geleden 2
Afbeelding
Maartenhuis zoekt Teamleider dagbesteding Algemeen 5 uur geleden 3
Afbeelding
Canarische plant reikt tot grote hoogte in tuin in Den Burg Algemeen 7 uur geleden 7
Afbeelding
Zilver Britt Kikkert op NK Children Algemeen gisteren 3
Afbeelding
Zonnige Duo Worsteling Algemeen 5 jun., 11:00
Afbeelding
Voorinschrijving Bouwdorp begonnen Algemeen 5 jun., 11:00 5
Afbeelding
Clubgebouw Wielersport Texel vernield Algemeen 5 jun., 08:00 5