Afbeelding
Foto: Bremer Schilders

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

"Bremer Schilders maakt van elk huis een kunstwerk"

Zakelijk

"Mensen willen op vakantie een huis dat op zijn minst net zo luxe is en zoveel sfeer heeft als thuis", stelt Victor Lancee, directeur van Texelduinen.

"We zien de laatste jaren een tendens dat gasten steeds meer luxe zoeken in hun vakantiewoning. Dit gaat verder dan bijvoorbeeld een sauna, sunshower of andere gadgets. Maar het gaat vooral om een stukje beleving. De inrichting, kleurstelling en afwerking spelen hierbij een belangrijke rol. Een huis verhuren met meubels uit een erfenis en wat houtje-touwtje-oplossingen qua afwerking kan echt niet meer. "

"Thuis hebben mensen een druk bestaan met werk, kinderen en andere dagelijkse beslommeringen. Op vakantie willen gasten dan ook genieten van  een huis dat helemaal 'af' is en sfeer uitstraalt. Gelukkig hebben we de ervaring dat veel eigenaren van recreatiewoningen dat ook inzien en investeren in hun woningEN."

"wIJ zien we deze ontwikkeling ook", vertellen Cor en Dennis van Bremer Schilders, "we krijgen steeds meer opdrachten om het interieur van een vakantiewoning helemaal op te frissen. Eventueel kunnen we ook adviseren over kleuren en materialen. Een goed voorbeeld is glasvezel. Dit is een bijzondere praktische wandafwerking. Het is elastisch en maskeert oneffenheden op de wand. Daarna is het gemakkelijk te sausen in elke gewenste kleur. Een wand in een mooie matte of kalkmatte finish ziet er strak uit. Jaarlijks zijn deze wanden ook prima bij te werken."

Ook fotobehang wordt regelmatig door bremer Schilders aangebracht. Een mooie foto van een Texels landschap draagt bij aan de 'Texelbeleving' van gasten.

Het is dus gelukkig niet nodig om als huiseigenaar zelf de wanden hier en daar aan te stippen met als resultaat dat er allemaal vlekken op de muur zitten. Bremer Schilders heeft de wanden van zo'n huis in 'no time' netjes gesaust, en in de juiste kleur. De wintermaanden zijn de periode bij uitstek om dit werk uit te laten voeren. "Graag informeren wij u over de mogelijkheden."

Paaseieren zoeken met de Paashaas.
Paaseieren zoeken op Texel Algemeen 43 minuten geleden 2
De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 17 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11