Culinair in een eerdere editie.
Culinair in een eerdere editie. Foto: Gerard Timmerman

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Texel Culinair naar het voorseizoen?

Algemeen

In De Koog barst over een paar uur de veertiende editie van Texel Culinair los. Het belooft een onstuimig eerst avondje te worden, maar de organisatie is deze week vol bezig geweest om de bezoekers een droog onderkomen te bieden.

Tal van restaurants gaan vandaag, morgen en zondag de strijd met elkaar aan in verschillende klassen. Ze gaan uitvechten wie het beste gerecht op tafel kan zetten in het thema 'Groente en kruiden."

In aanloop naar de veertiende editie gaven een aantal restaurants aan niet meer deel te nemen. Zij gaven aan dit qua personeel niet te kunnen bolwerken nou het seizoen steeds langer duurt. Daarom rijst de vraag: "is het niet beter om Texel Culinair naar het voorseizoen te verplaatsen?" Wij leggen die vraag graag aan de bezoekers van deze site voor en daarom komen wij deze week met de stelling:

Met het langer wordende seizoen is het een goed idee om Texel Culinair naar het voorseizoen te verplaatsen

Klik hier om te stemmen.

Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 32 minuten geleden
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 1 uur geleden 1
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 4 uur geleden
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 5 uur geleden 1
Afbeelding
Markant huis in BinnensteBuiten Algemeen 23 uur geleden 3
Samen veilig fietsen
Veilig Verkeer Nederland organiseert de opfriscursus "Het Nieuwe Fietsen" Algemeen 17 apr, 14:22 2
Het Rode Kruisgebouw in de Jonkerstraat, waar Voedselbank Texel gevestigd is.
Open ochtend bij Texelse voedselbank Algemeen 17 apr, 14:00
De toren van de Waalderkerk in de steigers.
ONDERHOUDEND Algemeen 16 apr, 14:10