Dit artikel is geschreven door
Job Schepers
Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Texel Culinair naar het voorseizoen?
AlgemeenIn De Koog barst over een paar uur de veertiende editie van Texel Culinair los. Het belooft een onstuimig eerst avondje te worden, maar de organisatie is deze week vol bezig geweest om de bezoekers een droog onderkomen te bieden.
Tal van restaurants gaan vandaag, morgen en zondag de strijd met elkaar aan in verschillende klassen. Ze gaan uitvechten wie het beste gerecht op tafel kan zetten in het thema 'Groente en kruiden."
In aanloop naar de veertiende editie gaven een aantal restaurants aan niet meer deel te nemen. Zij gaven aan dit qua personeel niet te kunnen bolwerken nou het seizoen steeds langer duurt. Daarom rijst de vraag: "is het niet beter om Texel Culinair naar het voorseizoen te verplaatsen?" Wij leggen die vraag graag aan de bezoekers van deze site voor en daarom komen wij deze week met de stelling:
Met het langer wordende seizoen is het een goed idee om Texel Culinair naar het voorseizoen te verplaatsen
Klik hier om te stemmen.