Dokter Roelf Siebinga.
Dokter Roelf Siebinga.

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Afscheidsboek Dokter Siebinga

Human Interest

Menno Siebinga is bezig met een afscheidsboek over zijn vader, die onlangs plotseling overleed. Het project heeft de titel: "Om los te laten is liefde nodig".

"Ik zou heel graag iedereen die ooit in aanraking is geweest met mijn vader Roelf Siebinga willen vragen of ze mee willen werken aan een afscheidsboek over mijn vader. Het is ontzettend tragisch wat er is gebeurd. Maar wat ik ook doe, ik krijg mijn vader er niet mee terug. Ik heb gelukkig ontzettend veel mooie herinneringen die ik koester aan mijn vader die ik kan herleven. Ik kan echter nooit meer nieuwe dingen beleven met mijn vader. Toen mijn vader afscheid nam als huisarts kreeg hij twee fotoboeken vol met de foto's en namen van alle kinderen die hij ter wereld had gebracht. Als kind heb ik daar vaak vol bewondering doorheen gebladerd en van genoten. Ik wil nu bij dit afscheid ook een boek maken. Dit nieuwe afscheidsboek zou dan bestaan uit mooie, speciale of bijzondere ervaring(en), herinnering(en) of gebeurtenis(sen) die jullie met mijn mijn vader hebben gehad wel of niet in combinatie met een foto van jezelf (als je een foto hebt samen met mijn vader zou dat nog mooier zijn)", schrijft hij. Hij verzamelt de verhalen en bundelt ze in een boek voor hemzelf, zijn familie, kinderen en later misschien zijn kleinkinderen. "Via uw verhalen kan ik toch nieuwe dingen met mijn vader beleven en later herleven. Verhalen die wij anders misschien nooit te weten waren gekomen."

Verhalen, al of niet met foto kan men mailen naar mennosiebinga@gmail.com of sturen naar Menno Siebinga - Noordwester 49 - 1791 HE Den Burg

Bouwplannen vallen sinds 1 januari onder de Omgevingswet.
Wat kun je zelf vooraf regelen? Algemeen 59 minuten geleden
Afbeelding
Bij TESO Werken als werkvoorbereider/inkoper? 1 uur geleden
Zondagmiddag is Madama Butterfly te zien tijdens de Royal Opera House voorstelling.
Back to Black & Butterfly in Bios Algemeen 6 uur geleden
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 22 uur geleden 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen gisteren
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen gisteren 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 18 apr, 12:35
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 18 apr, 11:00 1