Afbeelding

TEXELS BELANG: Wethouderskandidaat Natalie Bakker - Van wie ben je er íen?

Algemeen Vanuit de lokale politiek

Tijdens het verkiezingsdebat hebben wij als Texels Belang laten weten, spoedig onze kandidaat wethouder bekend te maken. Dat moment is nu gekomen en wij zijn trots te kunnen vertellen dat de Texelse Natalie Bakker “ja” heeft gezegd om als kandidaat wethouder naar voren te treden. Natalie wil wethouder worden indien onze partij na de verkiezingen onderdeel uitmaakt van de coalitie.

Wie de Texelse Courant leest weet dat Natalie de afgelopen 3 jaar columns heeft geschreven over diverse onderwerpen die ons eiland aangaan. Van de woningnood, tot duurzaamheid, tot het belang van het behoud van een dorpskern en over lege woningen. Belangrijke punten voor Texels Belang.

Van wie is Natalie er íen? 

Haar ouders zijn Herman & Ina Bakker uit Den Hoorn. Herman heeft als hoofd administratie bij de TESO gewerkt, heeft als registeraccountant zijn eigen kantoor gehad en heeft samen met Ina Galerie Klif Art in Den Hoorn. Ina is nadat ze moeder is geworden gestopt met werken als tandartsassistent. Iets wat gebruikelijk was in die tijd. Haar beide ouders dragen veel bij als vrijwilliger voor het dorp Den Hoorn onder andere voor het Walvisvaarder huisje, de Soos en de kerk.

Natalie behartigt als advocaat de belangen van particulieren en ondernemers bij juridische geschillen. Van een burenruzie, tot het niet nakomen van een overeenkomst met grote financiële gevolgen van dien.

Waarom ze deze stap heeft gemaakt? 

“Ik vind het belangrijk om iets bij te dragen aan onze Texelse samenleving. Als kandidaat wethouder van Texels Belang liggen daar diverse mogelijkheden. Stel dat onze partij de portefeuille wonen krijgt, dan hoop ik dat we de stappen die hiervoor al zijn gezet verder te kunnen uitbouwen. Sterker nog, op termijn te kunnen omzetten in woningen. Gezien de enorme vraag naar woningen op ons eiland. Om op die manier Texel ook te kunnen behouden voor onze jonge generatie. Ook weet ik dat onze partij het Texelse belang dient en daar sta ik helemaal achter. Ik kijk uit naar de verkiezingen en hoop daarna met onze kandidaten deel te kunnen nemen aan de coalitie.”

Benieuwd naar onze speerpunten en visie? kijk dan op www.texelsbelang.nl

Afbeelding
Ongeval op rotonde Politie 18 uur geleden 10
Afbeelding
Optreden Artex Kamerkoor Herdenking Burghtkerk Cultuur 20 uur geleden
Afbeelding
Gamen (FIFA) en Bewegen in de meivakantie Algemeen 23 apr, 17:36
Evy Gobbens komt in de bieb voor de IVN Kinderlezing over zeespiegelstijging.
Activiteiten in de bieb tijdens de meivakantie Algemeen 23 apr, 14:58
Blauwe strepen voor de blauwe zones in Den Burg en De Koog waar de parkeerduur leidend is.
Geen actie om parkeren terug naar oude te brengen Algemeen 23 apr, 14:00 1
Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 23 apr, 10:45
Afbeelding
Muziek en dans voor peuters bij Artex Algemeen 22 apr, 15:51
Afbeelding
De Lieuw zoekt vrijwilligers voor monitoren vlinders Algemeen 22 apr, 13:30