Het nieuwe pand van 53 Graden Noord
Het nieuwe pand van 53 Graden Noord

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

53 Graden Noord viert verhuizing en jubileum met groot feest

Zakelijk

Vijf jaar geleden openden Peter Koorn en Chris Ellen de deuren van reclamebureau 53 Graden Noord. Met volle overgave begonnen de twee ondernemers aan hun avontuur. En met succes, zo kunnen ze inmiddels met recht zeggen. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en verhuisde deze zomer naar een groter pand aan de Spinbaan in Den Burg.  

Niet alleen de aanschaf van het nieuwe pand is een mijlpaal voor 53 Graden Noord, deze maand viert het bedrijf ook zijn vijfjarig jubileum. "Aan de ene kant gaat de tijd bizar snel, aan de andere kant hebben we ook zoveel bereikt en gedaan in vijf jaar", vertelt Peter. "Inmiddels bestaat 53 Graden Noord uit een team van twaalf enthousiaste medewerkers en sinds 2013 hebben we naast een vestiging op Texel ook een vestiging in Amsterdam."

Diensten

53 Graden Noord is een full service internet- en reclamebureau. Een creatief bedrijf, gespecialiseerd in websites, ontwerp, drukwerk, bedrukte (bedrijfs)kleding en online marketing. "Onze diensten zijn erg breed, waardoor we voor bijna iedereen wel iets kunnen betekenen", vertelt Chris. "Ons nieuwe kantoor op Texel heeft de mogelijkheden - vooral op gebied van drukwerk en bestickeren - aanzienlijk vergroot. Er is onder meer een grote showroom waar we veel producten kunnen presenteren."

Peter vult aan: "Ook de online tak van het bedrijf, waar vooral aan wordt gewerkt vanuit het kantoor in Amsterdam, is groeiende. Denk hierbij aan webdesign en online marketing. Het is belangrijk dat je de trends en ontwikkelingen in deze branche nauwlettend in de gaten houdt. Dat is onze kracht, we denken altijd een stapje verder en verrassen onze klanten daarom keer op keer."

Openings- en jubileumfeest

Om de verhuizing naar het nieuwe pand en het vijfjarig jubileum te vieren, nodigt 53 Graden Noord iedereen van harte uit voor een feestje. Dit feest vindt plaats op zaterdag 26 november, uiteraard in het nieuwe pand op Spinbaan 1.

Ook voor degenen die nog niet bekend zijn met het reclamebureau, is langskomen en kennismaken de moeite waard. "Naast het vieren van ons vijfjarig bestaan en de verhuizing naar het nieuwe pand, maken we natuurlijk ook tijd voor rondleidingen. Daarbij vertellen we graag meer over ons bedrijf en onze diensten", vertelt Chris. Ook zal er een kleine carwrap demonstratie zijn.  

Wil je precies weten wat 53 Graden Noord de afgelopen vijf jaar heeft gedaan en bereikt? Neem alvast een kijkje op hun speciale jubileumpagina, waar het bedrijf een uitgebreide tijdlijn heeft geplaatst. Ook kun je hier aangeven of je aanwezig bent op 26 november en een boodschap achterlaten voor 53 Graden Noord.

Vertrouwen

Tot slot willen Peter en Chris iedereen bedanken voor het vertrouwen in hun bedrijf. "Zonder het vertrouwen van onze klanten en de steun van familie en vrienden hadden we dit alles niet kunnen bereiken. Ondernemen zit ons in het bloed en we hebben ook voor de toekomst mooie ideeën en plannen.  We hebben veel zin in de komende vijf jaar, waarin we weer ons uiterste best gaan doen om mooie producten neer te zetten en klanten blij te maken", besluit Peter. "Tot 26 november!"

Wanneer: zaterdag 26 november tussen 14.00 en 20.00 uur.

Waar: Spinbaan 1 in Den Burg

Zo begon het...




Zo begon het, uit de krant van 25 november 2011.

Afbeelding
Texelse IJsboerderij Labora zoekt ijsbereider m/v Algemeen 10 minuten geleden
Afbeelding
Blokker-Intertoys zoekt een weekend-/vakantiehulp 52 minuten geleden
The Promised Land vertelt een stukje Deense geschiedenis van de 18e eeuw.
Kong en Godzilla strijden zij aan zij Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Blokker-Intertoys zoekt een medewerker 3 uur geleden 2
Paaseieren zoeken met de Paashaas.
Paaseieren zoeken op Texel Algemeen 4 uur geleden 5
De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 21 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06