Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Cabaretavond in het Eierlandsche Huis

Aankondiging

In het Eierlandsche Huis in De Cocksdorp wordt zaterdag 29 oktober een gezellig cabaretfestival gehouden. Volgens organisator Joost Oldenburg belooft het een hilarische avond te worden met optredens van drie cabaretiers.

De jaarlijkse cabaretavond is één van de leukste evenementen die de jonge ondernemer naar eigen zeggen in het Eierlandsche Huis heeft georganiseerd. "Net als vorig jaar is Quintis Ristie gastheer. Quintis is vooral bekend als presentator en reporter bij de televisieprogramma's Raymann is laat en Echte Meisjes in de Jungle", vertelt Oldenburg.

Drie verschillende cabaretiers

Verder zal de avond gevuld worden met optredens van Eric Goossens, Reinier Meijer en Chris van der Ende. "Eric Goossens is een jonge stand-up comedian met een grote dosis humor en zelfspot. Ook Reinier Meijer is een opkomend talent, die al in de meest uiteenlopende cafés, theaters en jongerencentra heeft gestaan", vertelt Joost Oldenburg. De derde cabaretier, Chris van der Ende, is meester in de improvisatie. In een rap tempo maakt hij niets en niemand ontziende grappen.

Kaartjes

De voorstellingen vinden plaats in de gymzaal, die uiteraard helemaal wordt omgetoverd tot theaterzaal. Kaartjes voor het cabaretfestival zijn verkrijgbaar in het Eierlandsche Huis en kosten € 15,-. De zaal is open vanaf 20.00 uur, om 20.30 uur start de show. "Voor iedereen die zin heeft in een avond vol humor en non-stop een glimlach op het gezicht, is de cabaretavond in het Eierlandsche Huis een aanrader", vertelt Oldenburg enthousiast. "De avond wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Hoeve Vianen, waar ik natuurlijk erg blij mee ben."

 
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 7 uur geleden 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 10 uur geleden 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 13 uur geleden
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 14 uur geleden 1
Afbeelding
Markant huis in BinnensteBuiten Algemeen 17 apr, 17:00 3
Samen veilig fietsen
Veilig Verkeer Nederland organiseert de opfriscursus "Het Nieuwe Fietsen" Algemeen 17 apr, 14:22 2
Het Rode Kruisgebouw in de Jonkerstraat, waar Voedselbank Texel gevestigd is.
Open ochtend bij Texelse voedselbank Algemeen 17 apr, 14:00