Afbeelding
Adv.

Alles voor de bouw onder één dak

Aankondiging

Het assortiment van Bouwcenter RAB spreekt naast de professional ook de 'handige' particulier aan. Het bedrijf biedt namelijk alles voor de bouw onder één dak. Denk bijvoorbeeld aan bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen, lijm en kit, professioneel gereedschap, werkkleding, deuren en bevestigingsmateriaal. Voor het gemak presenteert het bedrijf alle lichte materialen in de winkel. De zwaardere materialen vindt de klant langs een doorrijroute in het magazijn, zodat men hier met de auto langs kan rijden en de materialen direct kan inladen.

Omdat RAB groot inkoopt, kunnen zij ook scherp verkopen. Dat merk je aan de concurrerende prijzen van de A-merken. Ook bieden ze  veel producten onder het Bouwcenter-label tegen aantrekkelijke prijzen en van uitstekende professionele kwaliteit. Hieronder vallen onder meer betonmortels, egalisatiemortels, lijmmortels, kitten, kalkzandsteenlijm, maar ook schroeven en gereedschap.

Of u nu op zoek bent naar gereedschap, bevestigingsmateriaal, stukadoorsmateriaal, werk- en veiligheidskleding en installatiemateriaal, bij RAB vindt u al het materiaal voor uw project. Heeft u zwaarder materiaal nodig of zijn de benodigde materialen er teveel om in één keer mee te nemen? Geen probleem! Onze magazijnmedewerkers zijn altijd bereid om u te helpen en kunnen desgewenst de materialen bij u laten bezorgen.

Tijdens de actieperiode van 14 t/m 28 oktober 2016 zijn de onderstaande bouwshopartikelen extra scherp geprijsd (prijzen inclusief BTW). Mail uw bestelling naar texel@rab.nl of kom langs bij: Bouwcenter RAB aan de Heemskerkstraat 50 in Oudeschild. Telefoon: 0222 - 362400.





Bouwplannen vallen sinds 1 januari onder de Omgevingswet.
Wat kun je zelf vooraf regelen? Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Bij TESO Werken als werkvoorbereider/inkoper? 4 uur geleden 1
Zondagmiddag is Madama Butterfly te zien tijdens de Royal Opera House voorstelling.
Back to Black & Butterfly in Bios Algemeen 10 uur geleden
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 18 apr, 18:00 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 18 apr, 16:10
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 18 apr, 15:00 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 18 apr, 12:35
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 18 apr, 11:00 1