Culinair trekt jaarlijks zo'n 15.000 bezoekers.
Culinair trekt jaarlijks zo'n 15.000 bezoekers.

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Nieuwe jury Texel Culinair bekend

Cultuur

"Wildplukker" en Ecomareconservator Arthur Oosterbaan, kottervisser Biem van der Vis, schrijver Ronald Giphart, culinair recensent Jacques Hermus, burgemeester Michiel Uitdehaag en de nieuwe voorzitter Egon Verstraeten vormen dit jaar de jury van Texel Culinair dat van 9 tot 11 september gehouden wordt.

Zij zullen de de meer dan honderd gerechtjes beoordelen op het evenement dat in het teken staat van de Noordzeevis en wildpluk. De deelnemende restaurants op het eiland gebruiken typisch Texelse ingrediënten en wedijveren op Texel Culinair met hun culinaire gaven. Texel Culinair in het teken van de Noordzeevis en wildpluk.

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 4 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3