Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Jeroen van Hattum

Jeroen van Hattum, Journalist Texelse Courant.

Abonnees TC dineren bij Bij Jef

Zakelijk

Abonnees van de Texelse Courant hebben zondagmiddag gedineerd bij hotel-restaurant Bij Jef in Den Hoorn.

De krant en het sterrenrestaurant hadden een éénmalige actie waarbij abonnees een viergangenmenu met bijbehorende wijnen konden proeven. Er was plek voor 84 mensen, het restaurant zat vol.
 
De reacties waren lovend: het smaakte goed en de gerechten nodigden volgens diverse bezoekers uit om nog eens een keer bij het restaurant, de enige op de Waddeneilanden met een Michelinster, te gaan eten.


Uitleg bij het gerecht van gegaard Texelse zuiglam.



Macarones van specerijen en ganzenlever, en rode ui met makreel.


 

Rode poon met buikspek, appel en gin in een frisse komkommerdressing
 

Waddenzeegarnalen, Zeeuwse platte oesters en Texelse kaas van Wezenspyk.
 

De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3
De Palmpasenoptocht in De Koog.
Lopen met broodhaantjes voor Palmpasen Algemeen 25 mrt, 10:30 2