Logo texelsecourant.nl
Eerdere bijeenkomst in De Toekomst over Planet Texel.
Eerdere bijeenkomst in De Toekomst over Planet Texel.

Eigen plan Langeveld voor Planet De Koog

Frits Langeveld heeft eigen plannen ontwikkeld voor Planet De Koog. Pogingen om ze aan de man te brengen waren weinig succesvol, waardoor Langeveld zijn plannen op youtube heeft gezet. Onderstaand in een brief zijn relaas.

Ondergetekende heeft afgelopen winter drie maanden gewerkt aan 2 zeer uitvoerbare plannen voor de Koog in het kader van Planet Texel. Wie schetst mijn verbazing. Ik kwam niet aan de "bak" om ze bij de organisaties ter plekke te presenteren. Toen maar geprobeerd op de Dorpenronde in aanwezigheid van de polititiek en Gemeentebestuur. Geen toestemming voor publieke presentatie! Op mijn vraag hoe dit dan wel moest, antwoordde de Burgemeester dat hij  dit probleem bij de stuurgroep van Planet De koog met voorspraak zou bewerkstelligen  en dat ik daar wel ontvangen kon worden met mijn plannen. Ik heb twee plannen.1 voor de gehele infrastructuur rondom het Centrum van de Koog en 1 plan voor een economische toekomst  perspectief, natuurlijk wel  "Planet Texel "waardig. Welnu, eindelijk mocht ik op bezoek bij de stuurgroep om een deel te presenteren. Eigenlijk was er geen tijd voor, maar na een reguliere bijeenkomst kon ik dan wel komen. Een deel van de aanwezigen heeft het aangehoord en na afloop had men geen tijd meer voor vragen. Ik werd zeer vriendelijk bedankt en het hele gezelschap ging naar huis. Tja, ook onze burgemeester kan geen tijd en aandacht eisen voor een aanvullend plan waaraan drie maanden is gewerkt.  De door de Gemeente aangestelde projectgroep "Texel Planet" heeft als "denktank" klaarblijkelijk alleen maar behoefte om eigen plannen te presenteren. Gevraagd om mijn beide plannen dan in grote Texel Planet bijeenkomst van 19 Mei (heden) in de Toekomst te kunnen presenteren, werd geen gehoor aan gegeven. Mogelijk hebben zij ook veel betere ?  Ik ben nu wel erg benieuwd wat de stuur- en werkgroepen deze winter gepresteerd hebben. De hele Koog is daar naar erg benieuwd en mogen het vanavond aanschouwen. Ik heb daarop maar gemeend mijn plannen op YouTube te gaan zetten. Oordeelt U maar zelf en kan een ieder er toch kennis van nemen. Beiden zijn te zien op Internet. Eerst naar de YouTube pagina, daarna  " Planet De Koog Texel" intoetsen. Ik hoop dat u er veel kijkplezier (smartphone draaien) aan beleefd ! Graag uw reacties naar frits@texel.com. !!!

Frits Langeveld

De werkgroep die zich bezighoudt met Planet De Koog (ook genaamd als Werk aan De Koog) houdt donderdag 19 mei een openbare avond in De Toekomst aan de Dorpsstraat om met bewoners, ondernemers en andere belangstellenden de stand van zaken te bespreken. De avond begint om 20.00 uur.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

De verkoop van plastic flesjes - zoals burgemeester Uitdehaag bepleit - moet verboden worden:Reageren!