Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Opduin juist ook voor Texelaars

Divers

Grand Hotel Opduin is al tientallen jaren een begrip voor toerist en Texelaar. Dat het luxe hotel aan de Ruijslaan in De Koog ook hét adres is voor het ultieme relaxavondje voor de Texelaar zelf, is misschien minder bekend. "Een gemiste kans, want we bieden een prachtige Welnessavond voor kleine gezelschappen", stelt Nelleke Saal.

Elke tweede en derde dinsdag van de maand kan men van 19.00 uur en 22.00 uur in Opduin terecht voor een avond vol ontspanning. "Tijdens deze ontspannende avond verwennen we de gast met heerlijke hapjes en drankjes en kan men de hele avond genieten van onze Finse Sauna en het Turks stoombad. Tussen de bedrijven door kan men genieten van het verwarmd zwembad of heerlijk lezend bijkomen in de rustruimte. Maar op aanvraag zijn ook andere avonden mogelijk hoor. Wil men bijvoorbeeld een privéavond voor een groep vriendinnen, Vanaf zes personen is dit mogelijk", vervolgt Nelleke. Veel Texelaars weten niet van van de mogelijkheid of denken dat het erg duur is, een misverstand. De wellnessavond kost €17,50 per persoon en is uiteraard ook te reserveren. Toch niet veel geld om een eens een avond helemaal tot rust te komen.

Texelkorting

Niet alleen voor Welness is men bij Opduin aan het juiste adres. Voor tal van schoonheidsbehandelingen kan de Texelaar voordelig terecht bij het hotel. Gezichts- en lichaamsbehandelingen, manicure en pedicure; niets is te gek voor de Texelaars Irene Witte, Annette Krijnen en Nelleke Saal. "Een goed voorbeeld is de nieuwe behandeling met shellac. is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Het is een totaal nieuwe categorie en heeft vele voordelen. Het blijft bijvoorbeeld veertien dagen mooi en is goed bestand tegen dagelijks gebruik, ook tegen de zee", legt Saal uit. Grand Hotel Opduin biedt Texelaars 25 procent korting op alle behandelingen. "Wij vinden het erg belangrijk om er ook te zijn voor Texel zelf. We werken met een grotendeels Texels team, wat zorgt voor herkenning", besluit Nelleke. Meer informatie over Opduin is ook te vinden op Facebook of telefonisch via 0222-317 445.

De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 16 uur geleden 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 19 uur geleden 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 21 uur geleden
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 23 uur geleden 1
Afbeelding
Markant huis in BinnensteBuiten Algemeen 17 apr, 17:00 3
Samen veilig fietsen
Veilig Verkeer Nederland organiseert de opfriscursus "Het Nieuwe Fietsen" Algemeen 17 apr, 14:22 2
Het Rode Kruisgebouw in de Jonkerstraat, waar Voedselbank Texel gevestigd is.
Open ochtend bij Texelse voedselbank Algemeen 17 apr, 14:00