Afbeelding

Bescherm uw huid tegen de Texelse elementen

Divers

"Als ik nu de straat op ga met een watje en kijk of de mensen een schone huid hebben, blijkt dit in negen van de tien gevallen niet zo te zijn. Ook al hebben de mensen heerlijk gedoucht en misschien wel het gezicht met zeep gewassen. Dat komt omdat je de huid met alleen water en zeep niet echt reinigt. Erger eigenlijk, je droogt de huid uit waardoor de huid steeds minder weerbaar wordt" 

Aan het woord is Nancy Pelgrim Boskma, sinds 1 november officieel begonnen met 'hannah op Texel', een exclusief adres voor huidverbetering van het hoogwaardige merk hannah S.I.R.C. Bij hannah op Texel kunt u terecht voor producten van hannah, advies- en instructiebehandelingen, huidmeting, huidreiniging en -verzorging. hannah is sinds 1979 visionair op het gebied van onder meer huidverbetering en de hoogwaardige producten van Nederlandse bodem. We spreken met Nancy af in de woning van haar en haar man in de Weverstraat in Den Burg die tevens de winkel is. Sinds een ruim jaar woont Nancy op Texel en afgelopen zomer trouwde ze met haar Herre. "Ik ben een geluksvogel. Het is geweldig dat ik op Texel kan en mag wonen." Ze straalt en dat is niet alleen omdat Nancy als geen ander weet hoe ze haar huid moet onderhouden. Ze heeft haar leven op orde, hannah op Texel is daarin het volgende avontuur. "Mijn interesse lag zeker al bij de huidverzorgingbranche. Jarenlang schreef ik voor mijn eigen e-magazine Your way of life waar het hannah concern vanaf dag 1 een zeer prominente rol in de Beauty katern vervulde. 

Maar de uitgeverswereld wordt steeds lastiger, je centjes verdienen is, als onafhankelijke (ja het is een stoere onderneming) 'een pitter',  haast niet meer te doen,  en dus besloot ik mijn horizon te verbreden. Die kans krijg ik nu via hannah. Ik ken de algemeen directeur van het bedrijf al jaren en zij vond mij de ideale persoon voor hannah op Texel", vertelt Nancy enthousiast. Ze stelt dat Texel een ideale locatie is voor een specialist op huidverzorging- en vooral huidverbeteringgebied. " 

Je huid heeft het op Texel zwaar met de wind en het zout. Een goede verzorging is dus essentieel. De producten van hannah helpen daar bij." Maar wat hebben de producten van hannah dat de huidreinigingsproducten van een drogist niet hebben? "Veel van de gewone reinigingsmiddelen zijn op basis van alcohol of niet hydrofiel (niet in water oplosbaar. Red.) en drogen de huid alleen maar uit. Door verkeerde, te sterke reiniging, wordt de huid droger, trekt meer en wordt de natuurlijke beschermlaag aangetast. Elk hannah-product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten, die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. Het gaat er beslist niet om, dat men alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten, die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn." Nancy houdt geen verkooppraatje, maar weet duidelijk waar ze het over heeft. Door haar ervaring in de branche en haar passie voor de huidverzorging, werkt haar manier van vertellen aanstekelijk. Haar eigen huid ondersteunt haar beweringen. "Ik draag wel een mascara en een lippenstiftje, maar verder houd ik de huid zo naturel mogelijk. Een goed verzorgde huid heeft, in mijn optiek, geen make-up nodig. Een 'beschadigde of onrustige' huid moet je eigenlijk niet maskeren maar goed verzorgen met de juiste producten en dan is er een hoop winst te behalen voor de conditie van de huid. Een gezonde huid straalt en is weerbaar! " In een markt die ook steeds meer in trek raakt bij mannen is Nancy een welkome nieuwkomer. Ieder advies begint met een uitgebreide huidanalyse met de Skin Analyzer waarmee de conditie van de huid gemeten wordt, zodat Nancy weet welke behandeling bij u past. Meer informatie vind u op www.hannahoptexel.nl of voor persoonlijk contact belt u met 0655338001

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 7 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3