Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Texel'94 laat SV De Koog kansloos

Divers

Texel'94 heeft SV De Koog een pak slaag gegeven in de bekerwedstrijd. Na een 0-2 ruststand liepen de gasten in de tweede helft uit naar 0-7. Een eindstand waar weinig op af te dingen viel.

Al na drie minuten stond het 0-1. Yorgo Helleman opende de score met de eerste van zijn in totaal drie doelpunten van de avond. Texel'94 was duidelijk een paar maten te groot voor het thuisteam dat blij mocht zijn dat het bij een 0-2 ruststand bleef, al had de 0-2 een ernstig luchtje van buitenspel. Het signaal van de grensrechter werd echter genegeerd door scheidsrechter Van den Hoff die verder een prima wedstrijd floot. De uitploeg dicteerde echter de hele wedstrijd.

Spaarzaam moment voor het doel van Texel'94.

Ondanks aanmoedigingen van de thuissupporters, waaronder de Utrechtse badmeesters die zelfs stadionfakkels hadden meegenomen, was de wedstrijd al vlak na rust beslist. Sander de Haan maakte er al snel 0-3 van. Hard werken van onder meer Robin Schoo en Andries Kuip kon daar niets aan veranderen. Met name eerstgenoemde moet zich opgevreten hebben. Iedere keer dat de Koger aanvaller de sprint inzette ging Alex Daalder voor eigen succes.

Texel'94 trok zich hier niets van aan en combineerde vrolijk door. Met de ene vloeiende aanval na de ander zigzagden de bezoekers zich door de verdediging van De Koog heen. De supporters zagen lijdzaam toe hoe de thuisploeg naar de slachtbank werden geleid. Vlak voordat de scheidsrechter na 87 minuten de wedstrijd beëindigde zette Lesley Koning de 0-7 eindstand op het bord.

Scoreverloop: 0-1 Helleman, 0-2 Pieter Jan Eelman, 0-3 Sander de Haan, 0-4 Teun Eelman, 0-5 Yorgo Helleman, 0-6 Yorgo Helleman, 0-7 Lesley Koning.

Al na drie minuten liep SV De Koog achter de feiten aan.

De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Samen veilig fietsen
Veilig Verkeer Nederland organiseert de opfriscursus "Het Nieuwe Fietsen" Algemeen 17 apr, 14:22 2
Het Rode Kruisgebouw in de Jonkerstraat, waar Voedselbank Texel gevestigd is.
Open ochtend bij Texelse voedselbank Algemeen 17 apr, 14:00