Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Gerard Timmerman

Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.

Texelse Courant lanceert nieuwe App

Divers

De Texelse Courant heeft een nieuwe app. Hierop elk moment het laatste nieuws, activiteiten en andere nuttige informatie.

De app bestaat uit de volgende onderdelen: Nieuws, TexelAgenda.nl, aanbevolen winkels, restaurants en andere bedrijven inclusief de mogelijkheid deze direct te bellen, de website te bezoeken of naar de bedrijfslocatie te navigeren. Verder ''Tip de redactie'', de mogelijkheid om een foto naar de redactie te sturen inclusief begeleidend schrijven, bijvoorbeeld bij een bepaalde actuele gebeurtenis. Er is een mogelijkheid de redactie te mailen, en gebruik te maken van sociale media (links naar de diverse sociale media kanalen van de Texelse Courant). Andere mogelijkheden: een galerij met Instagramfoto's van de Texelse Courant en een link naar de You Tube-video's van de TC. De app is gratis te installeren voor iPhone en Android en te vinden in de app winkels.

De app is in principe reclame vrij. Ook willen we lezers niet bombarderen met berichten die ze zelf kunnen opzoeken. Bij uitzondering versturen we zogeheten ''pushberichten'', nieuws waarvan we aannemen dat het belangrijk is om dit direct te weten. Het systeem is zeer geavanceerd. Het is mogelijk om bijvoorbeeld alleen de mensen in De Koog of alleen in het centrum van Den Burg een bericht te sturen als de actualiteit daarom vraagt. Of alle gebruikers van de app of alleen de mensen die op Texel zijn. Ook is het mogelijk om een bericht te sturen naar bijvoorbeeld iedereen in het centrum van Den Burg tussen 10.00 en 19.00 uur. Dan krijgen alleen de mensen die op dat moment in het centrum zijn of binnen die aangegeven periode in het centrum komen het bericht.

Hieronder de link naar de app voor Android: https://goo.gl/utqdlp 

en de linke naar de app voor de iPhone: https://goo.gl/AGtRc2

Afbeelding
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 22 uur geleden 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen gisteren
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
Afbeelding
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3
De Palmpasenoptocht in De Koog.
Lopen met broodhaantjes voor Palmpasen Algemeen 25 mrt, 10:30 2