Scene uit Ventoux
Scene uit Ventoux

Dit artikel is geschreven door
Christopher van Hien

Christopher van Hien

Films in Cinema Texel

Divers

Deze week nieuw in Cinema Texel: Ventoux! Ventoux is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Bert van Wagendorp en is geregisseerd door Nicole van Kilsdonk, bekend van o.a. Onder het Hart (2014).

Ventoux  (Tickets / Trailer)
De film vertelt het verhaal over een vriendengroep die in de jaren tachtig op fietsvakantie naar Frankrijk gingen om de Mont Ventoux te bedwingen. Een dramatisch ongeluk tijdens deze vakantie doet de vriendengroen uiteen vallen. Dertig jaar later besluiten de groep, minus één, de berg opnieuw te beklimmen op hun racefiets. Ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura zich meldt en de 'spoken' uit het verleden zich aandienen. In een hedendaagse en herkenbare mix van hilariteit en weemoed overwint de vriendschap, die juist door dat verleden een vriendschap voor het leven blijkt.

LadiesNight: Magic Mike XXL
Ook gaat deze week de voorverkoop van de LadiesNight met de film Magic Mike XXL van start. In Magic Mike XXL komen alle hoofdrolspelers uit de kaskraker van 2012 weer terug, waaronder Channing Tatum, Matt Bomer en Joe Manganiello. Tijdens de LadiesNight vind er een show plaats van een SPECIAL GUEST en uiteraard zijn er stands van verschillende Texelse bedrijven.

De avond start inloop start om 19.30 en kaarten kosten 12,50 per persoon. Klik hier voor tickets.

Magic Mike XXL (Bekijk de trailer)
Ze zijn terug in Magic Mike XXL: Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez en Gabriel Iglesias, de hoofdrolspelers uit de kaskraker van 2012, Magic Mike.

Drie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: Nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights. Onderweg naar hun allerlaatste show, met stops in Jacksonville en Savannah waar ze oude kennissen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, leren Mike en de mannen nieuwe moves en schudden ze op verrassende wijze het verleden van zich af.

Kijk voor het volledige programma op onze website of bel tijdens openingstijden naar 0222 312027.

Scene uit Magic Mike XXL
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3
De Palmpasenoptocht in De Koog.
Lopen met broodhaantjes voor Palmpasen Algemeen 25 mrt, 10:30 2