Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Top Britse folk op De Krim

Divers

In theater De Kiekendief op De Krim treedt op zondag tien mei Keith Hancock op. Hij is één van de meest gerespecteerde singer songwriters uit de Britse Folk Scene.

Zijn eerste album "This World We Live In" werd eind jaren tachtig uitgebracht en na dit succes mocht een tweede album "Madhouse" niet uitblijven. Hij tourde over de hele wereld en werkte samen met succesvolle muzikanten uit Engeland, Nederland en Canada. Natuurlijk mocht een derde en vierde album vervolgens niet ontbreken. In 2008 emigreerde Keith naar Thailand en woont nu in Vietnam. Hier werkt hij als singer/songwriter, auteur, schrijver en redacteur voor verschillende websites. Sinds 2013 is hij weer op tournee in landen als Engeland, Schotland, Ierland, Nederland, Australië en de Caribbean. 

Keith Hancock zorgt voor een dynamische en energieke show. Hij speelt de melodieën in een unieke stijl, zingt de nummers met een enorme passie en is een echte performer. Hij laat u lachen, hij laat u wellicht huilen, maar hij zet u zeker aan het denken.

Het concert begint om 14.00 uur, na afloop wordt er optioneel een speciaal theatermenu geserveerd in het restaurant. Kaarten en plaatsen in het restaurant kunnen worden gereserveerd via 0222-390118 of events@krim.nl. Daarnaast zijn de toegangskaarten ook te koop bij de verschillende voorverkooppunten:  Receptie en 't Paviljoen Vakantiepark De Krim, Golfbaan de Texelse, Hotel Molenbos, Texelcamping Kogerstrand, Texelcamping Loodsmansduin, Het Open Boek, Voordeelland en de Vlinderwinkel. De toegangsprijs voor het optreden is € 10,- in de voorverkoop, aan de deur is deze € 12,50.

De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
Afbeelding
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3
De Palmpasenoptocht in De Koog.
Lopen met broodhaantjes voor Palmpasen Algemeen 25 mrt, 10:30 2