Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Jeroen van Hattum

Jeroen van Hattum, Journalist Texelse Courant.

Texelse bedrijven in lijsten Zoover

Divers

Tien Texelse bedrijven staan dit jaar in de toplijsten van beste accommodaties die de landelijke vakantiebeoordelingswebsite Zoover voor 2015 heeft opgesteld.

Buitenhof en Bleekerscoogh van de familie Zoetelief staan eerste en twee in de lijst van best beoordeelde villa's. Duinrand Bungalowverhuur is derde geworden in de lijst van best beoordeelde bungalows.

De lijst met de 25 best beoordeelde hotels in Nederland telt vier Texelse hotels: het Airporthotel staat zevende, Hotel Kogerstaete achtste, De Zwaluw tiende en de Smulpot staat op de negentiende plaats. De laatste twee zijn nieuw in de lijst. Kogerstaete heeft drie jaar lang de lijst aangevoerd.

De Heerlyckheid van Texel is nieuw in de lijst van beoordeelde pensions en bed and breakfast. De bed and breakfast bij De Koog staat op de twintigste plek. Pension Anna Paulowna in De Koog is terug in de lijst en staat op plaats 25. Bungalowpark Vredelust is met een dertiende plaats nieuw in de lijst van de 25 best beoordeelde vakantieparken.

De Zoover Awards worden sinds 2009 uitgereikt. Er zijn drie soorten prijzen: de Zoover Award Gold, Zoover Award Silver en Zoover Award Bronze. Het predikaat zilver is voor accommodaties die een 8,5 of hoger scoren. Brons is voor bedrijven die gemiddeld een 7,5 of hoger hebben behaald bij de beoordelingen van gasten op Zoover.

Een van de twee schildpadden die in januari op Texel aanspoelden.
Schildpadden dood na technisch mankement Algemeen 13 uur geleden 6
De Texelstroom.
Tarieven van TESO per 1 mei omhoog Algemeen 18 uur geleden 67
Livemuziek bij impossante beelden.
Film en muziek samen bij Jazz on the waves Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
medewerker planning gezocht 20 uur geleden
RPV Texel soorten reuma website
Uitnodiging RPV Texel Verenigingen 14 apr, 15:19
Afbeelding
Queen Must Go On! feest van herkenning Algemeen 14 apr, 12:30 15
Afbeelding
"Als we niets doen, gaat iedereen het voelen" Algemeen 14 apr, 10:30 13
Twee verdwaalde narcissen in een veld blauwe druifjes.
De Lezersfoto - Bollen in bloei Algemeen 14 apr, 08:00 2