Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Gerard Timmerman

Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.

Gezond & Fit

Schoonheidssalon Beauty Outline

Divers

'Een mooie en gezonde huid is een kwestie van aandacht en verzorging', zegt schoonheidsspecialiste Martine van Hintum van Beauty Outline in De Passage in De Koog. In haar salon geeft ze allerlei behandelingen en in de Giftshop kun je ook terecht voor luxe cadeaus.

Martine is in haar vakgebied van veel markten thuis. Schoonheidsspecialiste, nagelstyliste en visagiste met ook als specialiteiten couperose, huidproblemen, microdermabrasie en diverse afslankmethoden. Ze haar assortiment zelfs uitgebreid met meerdere behandelingen. Zoals permanente make-up. 'Daarmee ben je dag en nacht perfect verzorgd. Door een natuurlijke styling van ogen, lippen en wenkbrauwen heb je jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk. Geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien. Je hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken. De behandeling is ideaal voor mensen die geen of weinig wenkbrauwen hebben of door verschillende ziektes problemen hebben met de haargroei van de wenkbrauwen. Permanente make-up blijft gedurende drie tot vijf jaar zichtbaar.' Nieuw is ook Meso therapie. Dit is een snelle manier van huidverjonging, met behulp van krachtige voedingstoffen voor de huid. Met behulp van veel kleine naaldjes worden micro-kleine gaatjes in de bovenste huidlaag gemaakt. Hierdoor kunnen de zorgvuldig uitgebalanceerde hoogactieve werkstoffen naar de diepere huidlagen worden getransporteerd. De Meso-behandeling kan worden toegepast op het gezicht, de hals, het decolleté en handen. Met als resultaat dat rimpeltjes en fijne lijntjes zichtbaar worden verminderd. Door de olie worden de ruimtes tussen de cellen opgevuld en wordt de huid voller en gladder van binnenuit. Dit zorgt onder meer voor een betere bloed doorloop. Het resultaat is direct zichtbaar en na een dag tot twee dagen nog duidelijker.

In de Giftshop van Beauty Outline allerlei luxe cadeau-artikelen, zoals make up van Pupa en nagellak en verzorgingsproducten van OPI. Verder diverse producten voor wellness, huid- en lichaamsverzorging, onder meer uit de Dode Zee en ook betaalbare zeep en huisparfums.

Beauty Outline, Dorpsstraat 5 (De Passage), De Koog, t.06-21244231, www.beautyoutline.nl

Bouwplannen vallen sinds 1 januari onder de Omgevingswet.
Wat kun je zelf vooraf regelen? Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Bij TESO Werken als werkvoorbereider/inkoper? 14 uur geleden 1
Zondagmiddag is Madama Butterfly te zien tijdens de Royal Opera House voorstelling.
Back to Black & Butterfly in Bios Algemeen 19 uur geleden
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 18 apr, 18:00 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 18 apr, 16:10
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 18 apr, 15:00 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 18 apr, 12:35
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 18 apr, 11:00 1