Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Gerard Timmerman

Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.

Gezond & Fit

Dentex Texel: nieuwe dimensie in moderne implantologie

Divers

Tandartspraktijk Dentex Texel vestigde zich zeven jaar geleden aan de Keesomlaan in het oude Rijkswaterstaatgebouw. In deze tijd hebben tandarts Noffke en zijn medewerkers een grote en moderne praktijk opgebouwd.

Met geavanceerde apparatuur worden de beste resultaten bereikt en dankzij de vakkennis van tandarts Noffke en zijn medewerkers en de klantvriendelijke manier van werken breidt het aantal patiënten zich steeds verder uit.

Met de komst van de Cerec-apparatuur die ervoor zorgt dat kronen en bruggen van hoge kwaliteit in een dag kunnen worden geplaatst is een nieuwe dimensie toegevoegd aan de tandheelkunde op het eiland. Honderden Texelaars lopen inmiddels met een zo'n product in hun mond en zijn daar dik tevreden over. Met 'Smile design' kan het de drager ook een aantrekkelijker uiterlijk geven.

Tandarts Noffke is ook een ervaren implantoloog die zoekt naar nieuwe producten die met name de belasting voor de patiënt reduceren en daarnaast de beste kwaliteit waarborgen. In Champions Mimi Flapless 2-implantaten vond hij een innovatieve partner waarvan de producten van topklasse zijn en waarbij, door een nieuwe vormgeving en techniek van de implantaten plaatsing vele malen eenvoudiger is en - wellicht nog belangrijker - zonder een ingrijpende 'operatie' waar iedereen tegenop ziet. Kortom; een nieuwe dimensie in de moderne implantologie.

Voor diegenen die tobben met slechtpassende protheses met alle gênante vertoningen die daarbij horen heeft Dentex een oplossing met mini-implantaten. Nooit meer ellende met eten, slissen en verdere onzekerheden in het dagelijks leven. In één dag maakt Dentex korte metten met het probleem. Ook hier geldt: nagenoeg pijnloos en goed.

Ook aan de esthetische kant wordt het nodige gedaan. Naast het Cerec-systeem werkt Dentex met het Prevdent bleeksysteem. Tanden worden op een professionele manier lichter gemaakt en de lach is stralender dan ooit. 'We gaan voor het best mogelijke resultaat en bespreken vooraf de mogelijkheden. De behandeling duurt normaal zo'n twee uur, maar indien nodig langer. Sinds 8 maanden is mondhygiëniste Helga Schacht aan onze praktijk verbonden. Zij houdt het gebit, samen met de tandarts, in perfecte conditie. Kortom, het Dentex Texel-team timmert aan de weg voor de beste resultaten.

Inlichtingen over behandelingen zijn aan te vragen via www.texeltandarts.nl of elke werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur bij praktijkassistente Ans Laurijssens, die rechtstreeks doorschakelt naar een deskundige die goed kan voorlichten of je wordt teruggebeld. Tandartspraktijk Dentex Texel, tel. 0222-314727

3D Printer

In De VerzamelPost in Den Hoorn is vandaag tot 17.00 uur de tweede editie van het 3D Print Café, onder leiding van Michiel Klaarwater.

De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 5 uur geleden 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 8 uur geleden 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 11 uur geleden
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen 12 uur geleden 1
Afbeelding
Markant huis in BinnensteBuiten Algemeen 17 apr, 17:00 3
Samen veilig fietsen
Veilig Verkeer Nederland organiseert de opfriscursus "Het Nieuwe Fietsen" Algemeen 17 apr, 14:22 2
Het Rode Kruisgebouw in de Jonkerstraat, waar Voedselbank Texel gevestigd is.
Open ochtend bij Texelse voedselbank Algemeen 17 apr, 14:00