Narita Derks is met haar website Teenkicks genomineerd voor de gouden apenstaart in de categorie beste online content gemaakt door kinderen (Facebook Narita Derks)
Narita Derks is met haar website Teenkicks genomineerd voor de gouden apenstaart in de categorie beste online content gemaakt door kinderen (Facebook Narita Derks)

Website Teenkicks genomineerd

Divers

De website Teenkicks van Narita Derks (17) uit Oosterend is genomineerd voor de 'Gouden @penstaart' in de categorie beste online content gemaakt door kinderen. Voor deze categorie zijn drie websites genomineerd.

De Gouden @penstaart is een prijs voor kinderen die zelf online content maken, zoals games of een website. De prijs wordt sinds 1999 door ECP, platform voor InformatieSamenleving en MijnKindOnline uitgereikt. Derks is erg blij dat ze genomineerd is: 'Ik had dit eigenlijk nooit verwacht, want ik hoorde vaak van mensen dat ze het wel leuk vonden, maar dat ze het te progressief vonden. TeenKicks is een online magazine voor jongeren vanaf 13 jaar en bestaat sinds 2013. De website is opgericht als antwoord op de standaard jongerenmedia. 

In 2014 ontving Teenkicks al een YO! Award voor 'Beste website door jongeren'. De Gouden @penstaart was een publieksprijs, maar dat verandert dit jaar. Ditmaal kiest een vakjury de winnaars. De winnaar wordt op 2 april bekend gemaakt tijdens de Kinder Media Awards in Hilversum, in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 8 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3