Afbeelding

Informatie avond voor Texels sportkader

Algemeen

Het is al weer enige tijd geleden dat het Lokaal Sportakkoord “Sportakkoord Texel in Beweging” van kracht geworden is. Meerdere Texelse verenigingen en instanties hebben dit Sportakkoord ondertekend. Met dit Sportakkoord wil de Gemeente Texel bereiken dat iedereen op Texel nu en in de toekomst met plezier aan sport en bewegen kan deelnemen.

Om een leven lang te sporten en te bewegen is een veelzijdig, inspirerend en kwalitatief goed sport- en beweegaanbod en een solide basis van sterke en vitale sport- en beweegaanbieders noodzakelijk. In het kader hiervan heeft de Sportstichting Texel op 2 maart een digitale bestuurdersbijeenkomst georganiseerd. Uit deze bijeenkomst met 18 verschillende verenigingen kwam onder andere naar voren dat er nogal wat verenigingen zijn die problemen hebben met het krijgen/behouden van voldoende gekwalificeerd kader.

Sportstichting Texel wil op donderdag 29 april van 19.30 uur tot 20.30 uur een inspiratieavond houden voor sporttechnisch kader wat op Texel woonachtig is. We willen deze personen uitnodigen om met ons te praten over de sport en wat men daar momenteel mee doet en wat men daar in de toekomst mee zouden willen doen. Ook zouden we graag willen horen wanneer men niet meer actief is in de sportwereld en wat hiervan de reden is.

Daarnaast wil de Sportstichting Texel op donderdag 6 mei van 19.30 uur tot 20.30 uur toekomstig sportkader (onder andere ALO-studenten, CIOS-studenten en ROC sport en bewegen-studenten) uitnodigen voor eenzelfde gesprek. Ook hier willen we graag praten over wat hun toekomstplannen zijn en of ze wat zouden kunnen betekenen voor verenigingen op Texel.

Mocht je hierover willen meepraten dan kan je je aanmelden via de mail: connie@sportstichtingtexel.nl

De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 23 uur geleden 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
Afbeelding
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3
De Palmpasenoptocht in De Koog.
Lopen met broodhaantjes voor Palmpasen Algemeen 25 mrt, 10:30 2