Afhaalservice bij de bibliotheek
Afhaalservice bij de bibliotheek

Geleende boeken graag weer inleveren bij de bibliotheek

Algemeen

De bibliotheek is nog steeds niet open, maar het is wel mogelijk de materialen die thuis zijn terug te brengen. Ze kunnen iedere werkdag tussen 10.00 en 14.00 uur via het inname-apparaat in het halletje van de bieb ingeleverd worden. Er wordt geen boete opgebouwd gedurende de periode dat de bibliotheek gesloten is.

Omdat de bibliotheek is inmiddels al ruim vier maanden gesloten is, zijn sommige boeken al een lange periode bij iemand thuis, terwijl een ander juist deze boeken gereserveerd heeft en erop zit te wachten. Daarom stelt de bibliotheek het zeer op prijs als de gelezen boeken weer ingeleverd worden. Zij kunnen er dan iemand anders blij mee maken. 

Afhaalservice wordt voortgezet

Zolang de bibliotheek gesloten blijft, wordt de afhaalservice voortgezet. Via de catalogus op de website kunnen boeken gereserveerd worden. Mensen worden gebeld als hun reservering klaarstaat. Daarna kunnen de gereserveerde boeken opgehaald worden. De bibliotheek zet de materialen alvast op de bibliotheekpas, zodat het ophalen contactloos kan plaatsvinden

Bellen voor hulp

Mensen die het moeilijk vinden om boeken te reserveren via de website kunnen maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur bellen met de bibliotheek (0222) 312743. Ze kunnen dan telefonisch doorgeven van wat voor soort boeken of van welk genre ze houden. De bibliotheekmedewerkers zorgen ervoor dat er daarna een tasje met drie passende boeken klaarstaat in het halletje van de bibliotheek in de Drijverstraat .

Meer informatie via www.kopgroepbibliotheken.nl

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 14 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3