Foto TDO.
Foto TDO.

Kersttoernooi Question Plaza prooi voor favoriet

Divers

Mark 'Potter' Oosterhuis heeft zijn favorietenrol waargemaakt op het Kersttoernooi van de Texelse Dart Organisatie dat plaatsvond op 24 december in Question Plaza. Het was met 29 deelnemers een goed bezet toernooi. Er werd gespeeld in acht poules, waarvan de nummers 1 en 2 doorgingen naar de winnaarsronde, de nummers 3 en 4 gingen door naar de herkansingsronde.

In de winnaarsronde was Mark Oosterhuis de grote favoriet en uiteindelijke winnaar. Tijdens zijn zegetocht ontdeed hij zich van oudgedienden als Jelle Visser, Erwin Koning en Piet Grisnich. Aan de andere zijde van de tabel stonden Simon Koorn en Jeroen Schouwstra een zeer sterk toernooi te spelen. In de finale mochten Mark Oosterhuis en Simon Koorn tegen elkaar uit komen. Helaas had de jarige Koorn geen enkele kans tegen Mark en verloor met 5-0. De derde plek op het toernooi werd  door Jeroen Schouwstra behaald. In de herkansingsronde waren een aantal nieuwkomers. Noël, Simon en Sabrina, voor allen het eerste toernooi wat zij op het eiland speelden. Uiteindelijk werd de finale van de herkansingsronde gewonnen door Wouter Beens, tweede werd Mark Weeremans en op de derde plaats eindigde Mariska Wesdorp.

In de komende week wordt er in eetcafé De Kombuis de 'Kombuis Challenge' gespeeld. De wedstrijden zijn verdeeld over vier avonden; 29 en 30 december en 2 en 3 januari. Publiek is op alle avonden van harte welkom. De wedstrijden beginnen om 19:00 uur. Het eerstvolgende '501 open toernooi' van de Texelse Dart Organisatie is zondag 4 januari om 13.00 uur in Café Sjans. Opgeven kan via texeldarts@gmail.com.

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 5 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3