Afbeelding

Drukkerij Langeveld & de Rooy ontpopt zich tot alleskunner

Divers

Een sterke partner op het gebied van communicatie in de breedste zin van het woord. Dat is Drukkerij Langeveld & de Rooy in één zin samengevat. Nu ons bedrijf een samenwerking is aangegaan met MarcelisDékavé in Alkmaar, zijn de mogelijkheden voor onze klanten alleen maar toegenomen. Dit alles vanaf het vertrouwde adres aan de Spinbaan in Den Burg.

Een flinke ervaring in print- en drukwerk

Wat begon met een drukkerij en de Texelse Courant in 1887, is uitgegroeid tot het adres voor print- en drukwerk. Van geboortekaartjes en complete huisstijlen tot glossy magazines, u bent van harte welkom. Omdat iedere klant anders is, hebben we voor iedereen een aanpak op maat. Samen kijken we wat het beste aansluit bij de wensen op promotioneel gebied en met onze kennis geven we advies over de te kiezen weg', legt Cobie Daalder van het bedrijf uit. Mede dankzij deze samenwerking is Langeveld & de Rooy meer dan drukwerk alleen. 'Ook voor promotieartikelen - zoals bijvoorbeeld vlaggen en bedrukte kleding kunnen klanten vanaf nu bij ons terecht', vult Erik Plomp aan.

Kennis van communicatie

Drukkerij Langeveld & de Rooy is ook onderdeel van de communicatieboulevard in Alkmaar. In het pand zijn alle facetten van communicatie aanwezig. 'Wij profiteren hiervan en gebruiken die kennis bij onze dienstverlening aan de klant. Zo zijn er bijvoorbeeld programmeurs met ervaring in het bouwen van websites en apps. Door deze mogelijkheden kunnen we sneller, beter en efficiënter te werk gaan, wat een meerwaarde voor onze klanten is', vertelt Erik.

Van harte welkom aan de Spinbaan

De samenwerking betekent niet dat u naar Alkmaar hoeft af te reizen. Langeveld & de Rooy is en blijft een bedrijf van en voor Texelaars. 'Als mensen zich afvragen wat wij voor ze kunnen betekenen, komen we graag langs. Of dat nou voor folders, een Direct Marketing campagne of een jubileumkrant is. Een deel van onze kracht is altijd onze toegankelijkheid geweest en dit zullen we ook zo houden', besluit Cobie. Op één locatie kunt u dus terecht voor uw drukwerk, uw website, advertenties en de krant.

Afbeelding
Gamen (FIFA) en Bewegen in de meivakantie Algemeen 3 uur geleden
Evy Gobbens komt in de bieb voor de IVN Kinderlezing over zeespiegelstijging.
Activiteiten in de bieb tijdens de meivakantie Algemeen 6 uur geleden
Blauwe strepen voor de blauwe zones in Den Burg en De Koog waar de parkeerduur leidend is.
Geen actie om parkeren terug naar oude te brengen Algemeen 7 uur geleden 1
Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Muziek en dans voor peuters bij Artex Algemeen 22 apr, 15:51
Afbeelding
De Lieuw zoekt vrijwilligers voor monitoren vlinders Algemeen 22 apr, 13:30
Versierde fietsen in De Koog.
Programma's Koningsdag op Texel Algemeen 22 apr, 09:00
Meierblis 2023.
"Hebben toekomst meierblis zelf in handen" Ingezonden 21 apr, 14:30 5