Afbeelding

Vijf vacatures bij De Wit Speciality Oils

Algemeen Vacatures

De Wit Speciality Oils is op zoek naar nieuwe collega’s voor diverse parttime- en fulltime functies. Wil jij werken bij een groeiende internationale organisatie met een open en betrokken bedrijfscultuur? En ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin jij kan groeien en carrière kunt maken? Wellicht word jij dan onze nieuwe collega!

Wij bieden:

Een dynamische werkomgeving met korte lijnen binnen een groeiende organisatie. Het tonen van initiatief en inzet wordt beloond door uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Projectmanager (38 uur) 

Heb jij bewezen ervaring in het succesvol managen van projecten? Vind jij het leuk om samen te werken en kun jij gemakkelijk mensen enthousiasmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

In het kader van een driejarig Europees project gaan wij duurzame plantaardige oliën en proteïne producten ontwikkelen en op de markt brengen.

Als projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden en motiveren van het projectteam. Een planning maken, het budget bewaken en eventuele organisatorische problemen oplossen is voor jou geen probleem. Het organiseren van werksessies en vergaderingen is iets wat jij goed kunt. 

Business Development Manager (38 uur)

Heb jij ervaring in een commerciële functie (in de foodsector/voedingsmiddelenindustrie), ben je ambitieus en wil jij jouw kennis inzetten in een sterk groeiende internationale organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als business development manager identificeer jij nieuwe kansen en afzetmarkten. Jij kunt markttrends spotten en deze vertalen naar nieuwe proposities. Jij stelt strategieën op om nieuwe markten te benaderen. Daarnaast onderhoud en ontwikkel je relaties met strategische partners.

Management Trainee (38 uur)

Heb jij ambities om een hogere management functie te gaan bekleden in de toekomst en heb jij affiniteit met de foodsector en voedingsmiddelenindustrie? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou.

Onder begeleiding zal je ervaring opdoen binnen verschillende afdelingen in het bedrijf (zoals sales, purchasing en operations). Je volgt een traject wat gepaard gaat met een opleiding op het gebied van specifieke proces- en productkennis, evenals de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden.

Heb jij doorzettingsvermogen, goede communicatieve vaardigheden, leidinggevende capaciteiten en een sterk analytisch vermogen? Dan is deze functie geschikt voor jou!

Planner (38 uur)

Als planner beschik je over de juiste motivatie en energie. Daarnaast heb je een gestructureerde en nauwkeurige werkwijze. De dynamische omgeving van de foodsector trekt jou aan.

Als planner binnen onze organisatie ben jij verantwoordelijk voor inkomende goederenstromen, het plannen van externe producties en het oplossen van ad hoc problemen en deze tijdig communiceren met verschillende interne afdelingen. Waar nodig verricht je ook andere werkzaamheden, zoals administratief werk of magazijnklussen.

Beschik jij over een goede teamgeest en heb jij de hands-on-mentaliteit waar wij naar zoeken?                  

Medewerker Kwaliteit (24-38 uur)

Heb je affiniteit met de voedingsmiddelenindustrie en bij voorkeur een afgeronde mbo opleiding in de richting van Levensmiddelentechnologie (of sterk aanverwant)? Werk je nauwkeurig, heb je aandacht voor details en kun je goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Als medewerker kwaliteit verwerk jij onder andere kwaliteitsgegevens, voer jij ingangscontroles van grondstoffen uit en maak je product specificaties en analyse certificaten. Ook voer je interne audits en verbeterprojecten/validaties uit. Waar nodig verricht je ook andere werkzaamheden, zoals administratief werk of magazijnklussen.

Voor alle functies is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift. Voor de functies projectmanager en business development manager geldt dat gedeeltelijk op afstand werken mogelijk is. 

Herken jij jezelf in een van de bovenstaande functies? Reageer dan voor 2 april door jouw motivatiebrief en CV te sturen naar eva@dewitoils.nl. Voor meer informatie over de inhoud van deze functies kun je contact opnemen met Gertjan de Wit: 06-51426458.

Bekijk de volledige vacatures op www.dewitoils.nl/careers

De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3
De Palmpasenoptocht in De Koog.
Lopen met broodhaantjes voor Palmpasen Algemeen 25 mrt, 10:30 2