Fedor en Joannie bij nieuwe kantoor.
Fedor en Joannie bij nieuwe kantoor. Foto: Job schepers

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Elk Advies zet nieuwe stap en vestigt zich aan Wilhelminalaan

Algemeen

Elk Advies, het fiscaal adviesbureau van Fedor van Elk (39) is verhuisd. Het kantoor van de Texelaar is nu te vinden aan de Wilhelminalaan 56A in Den Burg.

Als ik oudere klanten heb die vragen waar het kantoor zit, leg ik altijd uit dat ik in het oude kantoor van Jan Koorn zit

Hoog tijd om een kijkje te nemen op de Wilhelminalaan waar Fedor inmiddels al bijna helemaal is ingericht. “Eerst hield ik kantoor vanaf thuis en dat was ook prima voor het begin. Maar Joannie (de vrouw van Fedor red.) en ik merkten dat het niet altijd handig was, zeker niet nu vanwege corona de kinderen ook de hele dag thuis waren. Het is lastiger om even rustig te gaan zitten met je klanten. Dat had Joannie ook met de werkzaamheden voor de opdrachtgevers van haar eigen bedrijf, Joan Assisteert. We hebben nu beide een eigen kantoor. Joannie ondersteunt mij op afstand bij mijn werk en zo houden we werk en privé toch iets makkelijker gescheiden. We beseffen ons dat we blij mogen zijn dat we in deze tijd kunnen werken voor onze klanten en dat we daardoor in de mogelijkheid zijn geweest om ondanks de coronatijd deze mooie investering te kunnen doen.” 

Ik denk dat mijn kracht is dat ik lastige fiscale zaken op een duidelijke manier kan uitleggen aan mensen die er niet iedere dag mee te maken hebben

Het kantoor oogt fris, maar toch knus. Met name Fedors vader heeft veel werk verricht om het kantoor helemaal op te frissen. “We hebben geprobeerd een bepaalde sfeer neer te zetten. Niet alleen maar moderne, strakke kantoormeubelen. Die tafel stond bijvoorbeeld vroeger in Havenzicht, die kwamen we tegen op Facebook. Die staat hier toch prachtig? Bovendien is de tafel lekker groot, zodat we met ruime afstand mensen kunnen ontvangen. Die kast daarachter is al jaren in de familie”, legt Joannie uit. “Als ik oudere klanten heb die vragen waar het kantoor zit, leg ik altijd uit dat ik in het oude kantoor van Jan Koorn zit. Dan weten ze het wel. Het bevalt mij hier al prima”, stelt Fedor tevreden vast. 

Toen hij vorig jaar naar buiten trad, zei Fedor het volgende: “Ik denk dat mijn kracht is dat ik lastige fiscale zaken op een duidelijke manier kan uitleggen aan mensen die er niet iedere dag mee te maken hebben. Ik neem daar de tijd voor, ik wil niet zo’n financieel adviseur van ‘uurtje-factuurtje’ zijn. Als één van mijn klanten mij belt met een korte vraag, gaat niet meteen de meter lopen zullen we maar zeggen. En nu alweer een jaar verder. Het gaat goed, ik heb een mooi klantenbestand opgebouwd en doordat ik alleen werk, kan ik snel schakelen. Daarnaast word ik als gezegd ondersteund door mijn vrouw Joannie. Doordat je elkaar door en door kent, werkt dat voor ons makkelijk samen.” 

Bij Elk Advies is men onder meer specialist in fiscaal advies, belastingaangiften, erfrecht en administraties. Meer over Fedor en zijn bedrijf op elkadvies.nl of via 06 4137 5212.

Afbeelding
Blokker-Intertoys zoekt een medewerker 1 uur geleden 1
Paaseieren zoeken met de Paashaas.
Paaseieren zoeken op Texel Algemeen 2 uur geleden 3
De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 19 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15