Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Reumavereniging Texel

De Reumapatiëntenvereniging is er voor alle mensen met reuma op Texel

Aanmelden ALV Reuma Patiënten Vereniging Texel

Verenigingen

Helaas kunnen wij dit jaar geen persoonlijke Algemene Ledenvergadering houden met elkaar. Geen koffie met iets lekkers, geen praatje etc. Ook onze vereniging heeft te maken met de richtlijnen van het RIVM en uiteraard willen wij ook zeker de gezondheid van onze leden zoveel mogelijk beschermen.

Als bestuur vinden wij het heel belangrijk om contact met u te houden en uw mening en ideeën te horen. We zijn ons bewust dat wij behoorlijk wat vragen van onze leden in deze tijd. Maar toch roepen wij al onze leden (nogmaals) op om te reageren op de uitnodiging die u per mail of brief heeft ontvangen.
Zonder uw reactie kunnen wij als bestuur het jaar 2020 niet afsluiten volgens onze statuten.
Als u niet regeert of kunt reageren op de uitnodiging, kunnen wij u niet als ‘aanwezig’ melden in de Algemene Leden Vergadering van Reuma Patiënten Vereniging Texel en telt uw stem niet mee. Dat zouden wij dus ook heel jammer vinden.
Om op deze toch wel speciale manier te kunnen vergaderen hebben wij uw reactie en inbreng echt uiterlijk 26 februari 2021 nodig!

De spelregels:

Om te kunnen mee vergaderen is het van belang de ALV stukken (zie de verschillende bijlagen in de toegezonden mail of brief) door te nemen en uw eventuele vragen online of telefonisch te stellen. Vragen over de financiële stukken kunt u sturen naar Dirk Sijtsma.
Dirk en Joke zorgen er dan voor dat de vragen bij alle bestuursleden terecht komen zodat we ze met elkaar kunnen beantwoorden.

Wij zouden het erg op prijs stellen en vinden het belangrijk dat ook als u geen vragen of opmerkingen heeft, wel te melden dat u de stukken hebt doorgenomen. Op die manier houden we de ‘aanwezigheid’ van de deelnemers bij. Dat kunt u doen op het e-mailadres van de vereniging of van Dirk. 

Activiteiten 2021 (?? Een groot vraagteken)
We zijn genoodzaakt om niet alleen de maatregelen van het Ministerie te volgen maar ook de gezondheid van onze leden voorop te stellen.
Dit betekent dat we op dit moment nog niet kunnen zeggen wat wel en niet kan in 2021, maar misschien heeft u wel ideeën over hoe we toch in contact met elkaar kunnen blijven. Het zou fijn zijn als u die ideeën per mail, biref of telefoon aan ons zou willen geven, dan kunnen we ze tijdens ‘de vergadering, (het beantwoorden dus van al uw reacties) meenemen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben ten aanzien van de vergadering of de vereniging in het algemeen, neemt u dan zeker contact op.

We hopen u digitaal in grote getale te ‘ontmoeten’ tijdens deze bijzondere en aangepaste vergadering en we hopen elkaar zeker later in het jaar weer ‘live’ te kunnen begroeten.
Voor nu, wensen we u gezondheid toe en tot horens,

Namens het bestuur van RPV Texel Joke van der Sluis (voorzitter)

Afbeelding
Tweemaal dezelfde foto Historie 1 uur geleden 3
Eric Hercules en Arthur Oosterbaan.
Beestachtig #45 - Amalia Algemeen 3 uur geleden
Huisjes op het strand bij paal 28.
De Lezersfoto - Huisjes op strand Algemeen 5 uur geleden 1
Bouwplannen vallen sinds 1 januari onder de Omgevingswet.
Wat kun je zelf vooraf regelen? Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Bij TESO Werken als werkvoorbereider/inkoper? 22 uur geleden 1
Zondagmiddag is Madama Butterfly te zien tijdens de Royal Opera House voorstelling.
Back to Black & Butterfly in Bios Algemeen 19 apr, 10:15
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 18 apr, 18:00 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 18 apr, 16:10